100% Oervoer pakket kat

Datum: 26 juli, 2012
Laatst bijgewerkt: 25 juni, 2018

Uniek aan een Oervoerpakket is dat ze alleen dieren gebruiken die verantwoord gehouden zijn. Dat is bijvoorbeeld wild, biologisch of vrije uitloop. Oervoer heeft de kennis (dierenarts) in huis om het menu aan te passen in het geval van aandoeningen waarbij specifieke voedingsaanpassingen nodig zijn. De grootte van de porties varieert van 100 gram tot 250 gram.

Ingrediënten
Het pakket bevat voornamelijk hele of kwart karkasjes van onder andere duif, kwartel, parelhoen en eend, stukjes spiervlees en orgaanvlees. Afhankelijk van het seizoen kun je andere diersoorten aantreffen. 

Verhoudingen
De standaard verhoudingen die Oervoer aanhoudt voor katten:
40-50% bevleesd bot
30%-40% spiervlees
15% orgaan
Het is hiermee een compleet menu. De verhoudingen kunnen worden aangepast als hier behoefte aan is. Voor meer informatie, zie de visie van Oervoer en het barfpakket 

100% Oervoer pakket voor de kat kopen
Een pakket van 5 kg kost €35,-
Een pakket van 8 kg kost €46,95
Een pakket van 10 kg kost €54,-
Een pakket van 12 kg kost €64,95

100% Oervoer wordt thuis bezorgd voor €5,95 in heel Nederland.
Afhalen kan in Veenendaal en Maarssen.

Oervoer verkoopt naast de barfpakketten ook Oervoer Combinatie, een pakket met 50% biologisch gemalen vleesvoeding en 50% barfproducten.
 

100% Oervoer bestellen

—————————————–

Vragen
Hoeveel en hoe vaak moet ik voeren?
Hoe stap ik over op deze manier van voeren?
Hoeveel vriesruimte heb ik nodig?
Ga voor antwoorden op deze vragen naar

Beginnersinformatie Zelf Samenstellen

 

2 Comments

  1. Anoniem

    Mijn kat krijgt momenteel Almo Nature omdat het bio is…volgens jullie dan toch niet zo’n goede keuze.Wat koop ik het beste zonder dat ik bankroet ga?
    mVG?
    An

  2. Voerwijzer Meike

    Het biologische natvoer van Almo Nature is een prima natvoer, maar volgens mij behoorlijk duur. Het droogvoer van Almo Nature is niet biologisch. Wat het beste kattenvoer is, kun je lezen in dit artikel: http://www.voerwijzer.com/het-beste-kattenvoer. Je kunt daarin doorklikken op de prijsvergelijking, je ziet dan dat kvv (rauwe vleesvoeding) net zo duur is als een goede brok, maar je bespaart op dierenartskosten in de meeste gevallen.