Opening De Groene Hond – biologische winkel voor honden

Op 25 Augustus opent Lotte Botter van www.voedingsadviesvoordehond.nl in Zupthen de eerste dierenspeciaalzaak met enkel en alleen dierlijke producten van biologische afkomst. Naast voeding voor honden, is er ook voeding voor katten, kippen, konijnen, cavias, hamsters.

Je kunt ook voor ‘gewone’ basisproducten in de winkel terecht, zoals voerbakken, riemen of speeltjes, verzorgingsproducten en voedingssupplementen. Er is een uitgebreide mogelijkheid voor een consult en begeleiding bij voedingsgerelateerde problematiek zoals allergie en intolerantie.

De Groene Hond beschikt over 3 praktijkruimtes en een lesruimte waar het educatiecentrum van Lotte’s Logica, Voedingsadvies voor de hond en Kyno zen & fit, gevestigd zijn. Verder bieden zij een plek waar bekwame professionals uit de (dier)natuurvoeding en gezondheidsbranche terecht kunnen om hun praktijk te runnen en hun vak uit te oefenen. Denk hierbij aan Kynologische massage, Stervensbegeleiding, Klassieke Homeopathie, Acupunctuur, Natuurgeneeskunde en Kruidengeneeskunde.

Je kunt er altijd terecht met vragen over de gezondheid van je huisdier. Vragen over je hond of kat, maar ook over je paard, konijn, kip of cavia.

Kom op zaterdag 25 Augustus neuzen, kijken, proeven en ervaren van ons nieuwe en fijne concept! Iedereen is van harte welkom tussen 10:00 en 17:00 in ons prachtige pand aan de:
Marspoortstraat 24 in Zutphen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *