Woofstock

Datum: 25 mei, 2016
Laatst bijgewerkt: 25 mei, 2016

Na het grote succes van vorig jaar organiseert Woofstock op 28 en 29 mei voor de tweede keer het sfeervolle dogloversfestival Woofstock op Landgoed De Grote Beek. 

 

Wat is er te doen?
Je kunt snuffelen op de uitgebreide Doggy Lifestyle Markt, waar je vanalles vindt dat te maken heeft met gezondheid, kleding, accessoires, hondenmeubels, vakantie en speciaal voer. Met je vragen kun je terecht bij dierenartsen, een homeopaat en osteopaat. Ook kom je alles te weten over coachen, hondenmassage en hondensporten. 

Op de terrassen en loungevelden is het heerlijk genieten van live muziek, lekker eten  en alle honden en baasjes die voorbij komen flaneren. Natuurlijk kan je hond ook dit jaar weer heerlijk zwemmen, ravotten en spelen met andere honden. En wie een leuke herinnering aan de dag wil hebben laat de professionele fotograaf een mooie foto maken.

Heeft het met voeding te maken?
Ja, er zijn ook kraampjes van voedingsmerken en verkooppunten van rauwe vleesvoeding waar je met allerlei vragen over voeding terecht kan. Ook voedingsadviesburea voor dieren Into the Wild is en kvv-merk Medipetfood zijn aanwezig. Op hun Facebookpagina staat dat ze onder andere de volgende dingen te bieden hebben:

  • We geven uitleg over het gebruik van kruiden, zaden en wilde planten voor de hond;
  • We geven advies over orthomoleculaire supplementen;
  • Verkoop van supplementen en biologische zaden (o.a. voor natuurlijke parasietenafweer);
  • Informatie over en verkoop van KVV Medipetfood (www.medipetfood.nl), door ons ontwikkeld voor honden die ziek zijn of lijden aan een (chronische) aandoening.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer: 28 en 29 mei
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Waar: Landgoed De Grote Beek aan Dr. Poletlaan 40 in Eindhoven
Entree: € 4,- per volwassene. Honden en kinderen t/m 12 jaar gratis
Parkeerkosten: € 2,- per auto

Meer lezen en kaartjes bestellen?
http://www.woofstock.nl/
 

Geef een reactie