Forum

Zoek nieuwe brokken...
 
Meldingen
Alles wissen

Het forum is gesloten.

Zoek nieuwe brokken voor Heidewachtel 10maanden

3 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
458 Bekeken
Berichten: 2
Topic starter
(@rvhoutem)
Lid
Deelgenomen: 1 jaar geleden

Hallo,

Vanuit de Fokker hebben wij Royal Canin puppy Medium door gevoerd. Bij 6 maanden zijn we overgestapt op Dog Lovers Gold. Ze at toen niet veel en had dunne ontlasting. Deze vond ze heel lekker,  maar achteraf bleek dat ze Giardia had. We hebben toen de dog lovers aan de kant geschoven en op aanraden van de dierenarts dieet brokken van royal canin gegeven. Daarna weer op de Royal Canin puppy terug. We willen nu kijken voor een andere brok voor als ze 12 maanden is. We willen haar nu ook gaan steriliseren en willen graag geen dikke hond.

Ik zie door de bomen het bos niet meer welke brokken te kiezen. Wie kan ons helpden. Bij voorkeur in de prijsklasse Royal Canin.

2 reacties
Berichten: 1394
(@voerwijzer-meike)
Lid
Deelgenomen: 13 jaar geleden

Je kunt hiervoor heel goed de brokkenvergelijker gebruiken. Je kunt in de filters aanvinken/invullen waar de brok aan moet voldoen en door op de kolomtitel HOND 20KG/DAG te klikken sorteer je op prijs per 1000 kcal. Je kunt dan kijken welke brokken binnen je budget het hoogste aantal sterren heeft. Als de Giardia weg is, bevalt Dog Lovers Gold misschien ook wel weer goed. Qua overgewicht voorkomen: goed opletten hoeveel je geeft en of je hond aankomt. Je kunt wat minder voeren dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid als dat nodig is om hem op gezond gewicht te houden. Brokken zijn sowieso het soort voer met het grootste risico op overgewicht, dus hier op letten is altijd aanbevolen.

Beantwoorden
Berichten: 2
Topic starter
(@rvhoutem)
Lid
Deelgenomen: 1 jaar geleden

Bedankt Meike, we gaan het nog eens proberen met dog lovers gold. Misschien eens afwiselen vers vlees

Beantwoorden
Deel: