Forum

Meldingen
Alles wissen

Het forum is gesloten.

Feline Porta 21 Compleet? Kat natvoer

3 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
1,052 Bekeken
(@tayro)
Berichten: 5
Lid
Topic starter
 

Hallo Meike,

Ik weet niet of ik het hier goed plaats, want ik kan geen topic over natvoer kat vinden en ik kan geen reactie schrijven onder je artikel.

In je artikel https://www.voerwijzer.com/het-beste-natvoer-voor-de-kat/ staat "in de beste natvoer" Feline Porta 21 (compleet) met de link van Zooplus. Omdat ik dan op de hele lijst van Feline Porta 21 blikken kom, weet ik niet precies welke je bedoeld omdat er ook geen compleet bij staat.
Bedoel je deze? http://www.zooplus.nl/shop/katten/kattenvoer_blik/porta_21/blikken/50403

In de kolom "mijn mening over andere merken" staat ook Feline Porta 21 tussen, bedoel je dan deze? http://www.zooplus.nl/shop/katten/kattenvoer_blik/porta_21/blikken/28483

We hebben 2 poezen. 1 poes is erg kieskeurig en wil geen pate (zoals bijv. Cat Lovers Gold, Animonda, Granatapet), wel de samenstelling van Almo Nature http://www.zooplus.nl/shop/katten/kattenvoer_blik/katten_almonature/legend/360797

Ik geef ze beide totaal 1 blikje van 70 gram per dag, 30 gram per kat.
Ondanks dat ik elke dag varieer met een andere smaak wil ik toch wat anders proberen omdat hier veel tonijn in zit.
Heeft de Feline Porta 21 Compleet ook dezelfde samenstelling van Almo Nature of is dat pate?
Of kan ik beter voor de Thrive Compleet kiezen? http://www.zooplus.nl/shop/katten/kattenvoer_blik/thrive_complete/274437

Alvast hartelijk dank voor je antwoord.

 
Geplaatst : 27/03/2018 5:13 pm
(@voerwijzer-meike)
Berichten: 1394
Lid Admin
 

Goed dat je het zegt, ik zal hier weer eens opnieuw in moeten duiken en dan zal ik duidelijker aangeven welke varianten ik bedoel. De Porta 21 Compleet die ik aanraad bevat geen rijst en geen tonijn, en wel toegevoegde vitamines en mineralen. Bij de zooplus-beschrijving kun je dat wel terugvinden.

Almo Nature heeft vermoedelijk een andere samenstelling dan Porta 21, als je de samenstellingen die op Zooplus staan naast elkaar houdt zou je dat moeten kunnen zien. Zooplus heeft niet altijd de juiste informatie, dus als je het zeker wilt weten moet je de websites van de merken zelf bekijken.

Thrive kippenborst is ook prima, alleen jammer van de zonnebloemolie. Ik zou deze niet als hoofdvoeding geven, want dat is wel wat eenzijdig.

 
Geplaatst : 28/03/2018 11:28 am
(@tayro)
Berichten: 5
Lid
Topic starter
 

Bedankt voor je antwoord Meike,

Ik ga in de zooplus-beschrijving kijken en ik had al gezocht naar de website van (Feline)Porta 21 voor de samenstelling maar die kan ik niet vinden, op google kom alleen bitiba en zooplus tegen.

Mijn poesjes krijgen dit voer als extraatje, ze krijgen speciale brokken ivm gingivitis

 
Geplaatst : 28/03/2018 12:57 pm
Deel: