Reageer op: Graanvrij puppy voer

Home Forums Brokken Vragen over brokkenmerk Graanvrij puppy voer Reageer op: Graanvrij puppy voer

#87376

Voerwijzer Meike
Bijdrager

Dat is opmerkelijk, want er zou genoeg magnesium in moeten zitten, jammer genoeg wil het merk mij geen antwoorden geven over de samenstelling dus ik kan dat niet checken, maar om compleet te heten moet er genoeg inzitten. Ook zonder afwisseling. Calcium is inderdaad aan de lage kant, maar ik heb nog niet eerder gehoord van een calciumtekort op deze voeding. Voordat dit in het bloed zichtbaar is, moet er ook wel een ernstig tekort zijn. Heeft de dierenarts met bloedonderzoek het tekort vastgesteld? Goed om te weten in ieder geval, ik ga hier rekening mee houden in het vervolg.

Mijn beoordeling over Kivo vind je hier: https://www.voerwijzer.com/kvv_merken/kivo/. Er zitten geen toegevoegde vitamines en mineralen in.

Mijn beoordeling van Carnilove vind je hier: https://www.voerwijzer.com/hondenbrok/carnilove-into-the-wild-duck-and-pheasant-eend-en-fazant/. Hetzelfde geldt voor de puppybrokken.

Van Ziwi Peak heb ik alleen Hert nog geanalyseerd op geschiktheid voor pups: https://www.voerwijzer.com/hondenbrok/ziwi-peak-hert/. lam is mogelijk wel geschikt, maar zul je zelf nog even moeten doorrekenen met de Fediaf Richtlijnen.

Als je wil dat ik ook de andere varianten voor je doorreken, of andere specifieke hulp wilt kan ik je helpen via deze route: https://www.voerwijzer.com/product/voedingsadvies/