Reageer op: Acana puppy large breed geschikt voor pup met groeipijn

Home Forums Brokken Vragen over brokkenmerk Acana puppy large breed geschikt voor pup met groeipijn Reageer op: Acana puppy large breed geschikt voor pup met groeipijn

#88405
jacqueline
Bijdrager

Hallo.
Wij hebben een pup van 12 weken (labrador & rhodesian ridgeback) Zij heeft van de 1ste eigenaresse Prins ProCare Croque Junior Performance brokken gekregen en ik moet zeggen dat haar vacht mooi glanst en haar ontlasting bijna altijd goed is maaaaaar…. ik vind dat ze aan de magere kant blijft en ik heb het gevoel dat deze brokken haar absoluut geen voldoening geven (al blijft dat natuurlijk moeilijk bij een hond 😉 ) . Nu ben ik mij een beetje aan het verdiepen in de prins brokken en als ik het goed begrijp, zitten er met name granen in. Begrijp ik dat goed? Niet bepaald wat een hond nodig heeft, lijkt mij. Misschien dat dat de reden is dat ze niet echt goed aankomt?
Ik wil graag overstappen naar een andere brok en heb veel gelezen over Orijen en Acana. Alleen…het eiwit percentage is zoooo veel hoger dan bij Prins…kan dat een probleem zijn voor de spijsvertering? Orijen puppy large of Acana puppy large…is er een voorkeur uit te spreken voor een van deze brokken?
Alvast dank voor advies & informatie.