Bedankt voor de reactie! Ja,

Home Forums Brokken Vragen over brokkenmerk Celtic Connection Bedankt voor de reactie! Ja,

#83586

Kell Snelders
Bijdrager

Bedankt voor de reactie! Ja, celtic connection wil ik hier voeren aan de hond met spierpijn aangevuld met KVV. Dat is eigenlijk de bedoeling! Ze krijgt nu Markus Mulhe en KVV om de dag, maar ik ben nogal een freak op granen en dus geef ik niet met volle zin Markus Mulhe, dus zocht ik een andere brok en zo ben ik op deze gekomen. Zou ik beide smaken mogen afwisselen? Als de ene zak van bv kalkoen op is de andere smaak nemen?

Bedoel je dat ik haar geen magnesium mag geven? Want die krijgt ze nu wel en ook een voedingssuplement (lyproflextra). 

Wolfsblut krijgen de andere honden. Smaken: Blue Mountain, Black Bird, Green Valley, Grey Peak, Hunter Pride en Wild Pacific. Deze smaken wil ik afwisselen (ze kregen Blue Mountain en Dark Forest, maar laatste bleek niet goed te zijn, ik deed deze 2 samen). 2 smaken samen mag dat? Of best apart? Ik had gedacht om iedere keer zo te wisselen bv. Blua Mountain en Black Bird, Black Bird en Green Valley,… zodat ze minder moeten aanpassen. Of verkoop ik nu onzin? Mag de hond met spierpijn deze smaken ook hebben? Er zitten er toch bij met 30% eiwit als ik me niet vergis. 

Vroeger kregen ze hier een dag KVV en een dag Wolfsblut en had eigenlijk weinig problemen met de hond met spierpijn, dus KVV zal haar zeker helpen. We hebben wel 1 hond die op KVV een brom buik krijgt. Alle smaken en zelfs met dubbele portie, dus moest je daar raad voor hebben dan is dat welkom!

Dank je wel!!!