Dank je wel Meike :-)

Home Forums Rauwe vleesvoeding (kvv) Kvv voor de hond Degomeat ?? Dank je wel Meike :-)

#83050

romaloo
Bijdrager

Dank je wel Meike :-)

Als ik je mag geloven, was ik nog niet zooooo slecht bezig, want ik gaf ook vroeger regelmatig eens orgaanvlees bij.

Er zijn zeker en vast ook bij de KVV producten verschillen in de samenstelling maar ik heb altijd de indruk gehad, dat Degomeat België vrij compleet is, of toch de meestevan hun producten. Ik heb b.v. ook toen al GEEN producten gegeven, die gluten bevatten. Verder wisselde ik ook bij de KVV producten wel eens af en zo was er o.a. ook AHV Breda. Ik had toen wel geen gemakkelijke eters want ze lieten b.v. hun eten staan, als er gepureerde groentenmix op zat. Zo heb ik heel vaak echt vindingrijk moeten zijn, om toch maar geen te grote tekorten te hebben.

Uiteindelijk hebben toen mijn honden allemaal een vrij hoge leeftijd bereikt en ze zijn eigenlijk ook nooit ziek geweest. Dat was, wat ik belangrijk vondt…

Tja, en nu zit ik op een retriever pup te wachten, en als ik goed geïnformeerd ben, zijn de meeste retrievers een soort “stofzuiger” waarmee ik bedoel, dat ze niet té kieskeurig zijn bij hun eten.

Ik ben dus van mening, dat het met een goed KVV product, voldoende afwisseling, bevleesd bot en af en toe wat orgaanvlees eigenlijk zou moeten lukken.

Bedankt voor de interessante reacties !