De unieke en milde

#83974

De unieke en milde bereidingswijze en het verwerken van hoogwaardig vers vlees garanderen dat PLATINUM droge voeding een malse brok is, heerlijk van smaak en vooral met een hoge voedingswaarde. Het verse vlees wordt (zonder toevoeging van water) in het eigen vleessap gegaard. Het restvocht van 18 % bevat dus zuiver geconcentreerd vleessap wat het de intensieve en heerlijke smaak geeft. Wie thuis zelf kookt (bvb kip in de oven) weet dat de vrijkommende vleessappen een heerlijke en smaakvolle jus maken.

Door het hoge restvochtgehalte van 18 % zou het kunnen dat de hond minder water drinkt, maar het drinkgedraag van een hond is afhankelijk van vele factoren. Water is, net zoals voor mensen, van vital belang voor honden. Bij een extreem drinkpatroon dient men met de dierenarts overleg te plegen.

Meer informatie betreffende de vele voordelen van PLATINUM en de unieke bereiding is te verkrijgen via de volgende link: http://www.platinum.com/nl/ of bel ons gratis servicenummer 0800 364 3663 voor advies.

PS: Alpha Spirit wordt niet in dezelfde fabriek gemaakt als PLATINUM