Hallo Jose, wat goed dat je

Home Forums Brokken Vragen over brokkenmerk lukullus brok Hallo Jose, wat goed dat je

#83492

Voerwijzer Meike
Bijdrager

Hallo Jose, wat goed dat je ook aan de voeding denkt. Het kan heel goed zijn dat de voeding invloed heeft op het ontstaan van aanvallen. Dat kan een specifiek bestanddeel zijn, maar ook doordat de brokvoeding niet optimaal is qua samenstelling. Lukullus is opzich een prima brok, maar het bevat veel graan.

Andere oorzaken dan een reactie op de voeding worden onderzocht door middel van het bloedonderzoek neem ik aan, toch?

Veel honden zijn gebaat bij rauwe vleesvoeding. Op fora en ook van mensen die ik advies heb gegeven, weet ik dat honden helemaal vrij van aanvallen kunnen raken door 100% rauwe vleesvoeding te geven. Ook goede kwaliteit natvoeding zou kunnen helpen, maar daar heb ik geen ervaring mee.

Ik wil je aanraden om een maand alleen rauwe vleesvoeding van een goed merk te voeren. Je kunt daarna concluderen of het helpt en eventueel goedkopere merken proberen. Haaksbarf, CarniVoer en Bandit zijn de merken waarbij ik echt vertrouwen heb ik de kwaliteit. Waarom, dat kun je lezen in het artikel
http://www.voerwijzer.com/de-beste-kvv“>Wat is de beste kvv.

Je zou voor de zekerheid rund kunnen vermijden.

Ik hoop echt dat dit de oplossing is, ik hoor het graag van je als je nog vragen hebt en natuurlijk hoor ik ook graag hoe het verloopt.