Hij heeft ong. Een half jaar

Home Forums Brokken Welke brok voor mijn hond? voer voor een Amerikaanse stafford Hij heeft ong. Een half jaar

#83405

robbage
Lid

Hij heeft ong. Een half jaar op canagan gezeten. Mij is altijd verteld dat zodra ze over zijn op nieuwe voeding het ong. 6 weken kan duren tot je verbetering ziet. Dus vandaar dat er minimaal 6 weken per voeding is gegeven.

Vers vlees zonder alle andere producten hebben we ook al geprobeerd maar helaas leverde dit alleen verstoppingen op.

Ondertussen ben ik ook weer verder gaan kijken en lees ik veel over Markus Muhle. Zou dit een oplossing kunnen zijn? Dmv het koud pers systeem wat hun toepassen? Alleen hier heb je weer 2 verschillende in. 1 met vruchten en 1 met vlees meel dacht ik.

Ook heeft hij langere periode gehad dat hij alleen vlees uit een bevroren rol kreeg (zo’n rol van een kilo ) waar geen producten inzitten die in alle andere voeren hebben gezeten.
Denk hierbij aan pens, hart, eend en hert geloof ik. Maar ook dit bood geen uitkomst.

In huis hebben we alleen laminaat en tegelvloeren, een bank van stof, leren stoelen aan tafel en zijn eigen plekje van stof een kleed en een honden kussen in zijn bench. De bank mag hij overigens niet op. Er word iedere dag 2 x gestofzuigd en 1 x gedweild. In mijn ogen zijn dit niet echt broedplaatsen voor vlooien, mijt en andere beestjes waar hij last van kan krijgen. Hiermee bedoel ik de vloer dan zeg maar…aangezien het vaker vloerbedekking is waar ze eerder en sneller last van hebben.

Ik hoor het graag en top van je snelle reactie.