Hoi Meike,

Home Forums Brokken Vragen over brokkenmerk brokken Hoi Meike,

#83675

rex
Bijdrager

Hoi Meike,

Hartelijk bedankt voor je snelle antwoord.

K9 Natural is inderdaad te duur voor mij met 5 honden en Alpha Spirit Only Fish zit teveel vit A en D in en gist

en weinig vezels en is voor tijdelijk staat erbij en ik wil gewoon brok voor dagelijks.

Vleesworsten wil ik niet geven,ik moet je een antwoord schuldig blijven waarom niet,ik denk gewoonte,vreemd is niet vertrouwd.Heb 30 jaar honden en geef al 30 jaar brok,eerst supermarkt merk,jarenlang Proplan en nog wat andere merken tussendoor en nu

Wolfsblut.Heb altijd rond de 5/6 honden tegelijk(altijd ‘2e handsjes’) en op een enkeling na (hartproblemen) zijn ze allemaal altijd (zonder veel problemen) 15,16,17 jaar geworden en een grote kruising Mechelaar/Kangal is  bijna 15 jaar geworden op brok. Daarom wil ik ook brok blijven geven en ook makkelijk,een ton brok en in 5 minuten hebben ze alle 5 gegeten.

In Planet Pet zalm zit ook biergist en Celtic Connection komt van dezelfde fabriek als Canagan,dus misschien ook K3? Heb de eigenaar van Food4pets gebeld en hij zei dat er in Wolfsblut weinig natrium seleniet zit,dat die hoeveelheid niet schadelijk is,maar ik vraag me af als je het 10,15 jaar lang geeft of het dan ook niet schadelijk is,hetzelfde met koolzaad en raapzaadolie.Hij zei ook dat waarschijnlijk mijn honden langzaam moesten wennen aan Acana Lam/Appel,door het hoge eiwitgehalte,ze hebben alle 5,drie weken lang erg dunne ontlasting gehad,ben daarom overgestapt naar Wolfsblut Wild Pacific,waarmee de jeuk van 1 hond in 2 maanden over was,maar mag je blijvend visbrok geven? Ben aan het twijfelen tussen Wolfsblut,Acana en Orijen. Ben op zoek gegaan naar andere brok op advies van een natuurgeneeskundige door de vreselijke jeuk van Rex en tegelijkertijd jouw site tegengekomen en zodoende op Acana en nu Wolfsblut terechtgekomen en door jouw site bewust geworden van bio-industrie brok,had ik nooit bij stil gestaan!

Groetjes Sonja