Hoi Meike,

#83769
Irma
Lid

Hoi Meike,

ik ik had nog nooit van bonebroth gehoord dus heb t even opgezocht. Ik zie echter verschillende toevoegingen dus wil jij het recept voor mij noteren. Ik vind het zeker de moeite waard om uit te proberen. Ook omdat het op natuurlijke basis is. Vast bedankt.

Probiotica konden de darmen niet aan kreeg Gangster vreselijke spuitpoep op. Verschillende soorten op advies van dieren diëtiste gegeven maar helaas. Maar het merk wat jij neergezet hebt herken ik niet dus dat kan ik wel proberen. Het is en blijft toch tobben met Gangster maar ben al blij dat hij nu op lage dosis prednison zit en geen imuran meer. 

Ook het voer is lastig, elke keer als ik denk nu gaat het goed dan moet ik na een maand of 2 weer over op iets anders omdat hij het niet meer verdraagt of er toch weer een soort allergie voor opbouwt. 2 jaar redelijk op vers gedaan en daarna niet meer of elke keer een periode van 6 weken. Ik heb ook zelf gekookt toen hij niets meer kon verdragen en na 3 maanden heel langzaam opgebouwd met renske vlees  en later brok op basis van eend. Ik heb het idee dat een combinatie van nat met brok het beste gaat werken want elke keer als ik 1 soort geef dan gaat het mis.

ik heb ook gekeken naar de renske brok maar daar zit biergist in, ik heb gehoord dat dat niet goed is maar weet niet waarom, weet jij dit?

Groet Irma