Hoi Meike,

#83770
Irma
Lid

Hoi Meike,

Bedankt voor het bone broth recept, ik ga het volgende week maken want dan ben ik wat meer thuis zodat het lang op t vuur kan staan.

ik heb de link van de probiotica gelezen en dat is wel interessant heb het merk even opgezocht en is ook gewoon in Nederland te bestellen dus dat wil ik ook gaan doen.

verder heb ik er ook al aan gedacht om af te wisselen met het voer, nu heeft Gangster alleen nog Renske vlees maar wil er een goede brok bij doen. Is het dan handiger om renske af te wisselen of een brok ( renske of ander soort natvoer) ik vind het ook echt moeilijk om een goede brok te zoeken voor m omdat er toch vaak weer iets verkeerds inzit zoals lijnzaad, canola olie, natriumseleniet. Dacht misschien een broksoort op basis van vis en dan bijv natvoer afwisselen. Aantal brokken bekeken maar daar zit dan weer hoog calcium in wat weer niet goed is voor vitamine opnames begreep ik. Ik weet niet of dat voor hond met crohn kwaad kan. Ik zou dan eigenlijk een brok willen die ook door mijn andere hond gegeten kan worden, dat is een amerikaanse staffordpup van 11 weken. Zij heeft nu brokken van de fokker die ik beslist niet wil blijven geven omdat er teveel chemisch inzit naar mijn mening. Gelukkig wel goed calcium/ fosfor verhouding dus vandaar dat ik het even zo gelaten heb.

weet jij een goede visbrok voor beide?

het is weer een heel verhaal geworden, alvast bedankt weer!

groet Irma