Ik heb eerst Farmfood gegeven

Home Forums Brokken Vragen over brokkenmerk Smolke Ik heb eerst Farmfood gegeven

#83391

arend
Sleutelbeheerder

Ik heb eerst Farmfood gegeven totdat ik er achter kwam dat er toch nog granen inzitten. Op een beurs heb ik healthy dog leren kennen, maar mijn honden hadden nog steeds honger na een maaltijd die hoger lag dan farmfood. Op een internet forum heb ik gelezen dat beide merken in nederland gemaakt worden bij een gewone brokjesfabriek en dat beide merken de term koudpersen beetje misbruiken. Ik heb ook beide merken een mail gestuurd met de vraag hoeveel vlees er in zit en beide hebben wel geantwoord terug gestuurd met veel bla bla in maar geen antwoord op mijn vraag.

Op een duitse hondenshow heb ik markus muhle leren kennen. Na veel gegoogle ben ik meer van mening dat markus muhle de enige is die echt kan koud persen en exact de hoeveelheid vlees opgeeft, wat ik toch wel belangrijk vind. Op dit moment denk ik dan ook dat markus muhle de enige echte natuurvoeding in brok maakt.

Ik heb wel nog nooit de merken Orijen of Acana gebrobeert, maar dat komt door de hoge prijs en omdat die niet koudgeperst is. Vermits ik ook vers vlees geef vind ik koude persing belangrijk.