Jeetje wat lastig zeg! Ja het

Home Forums Rauwe vleesvoeding (kvv) Overige Voeding bij ondergewicht Jeetje wat lastig zeg! Ja het

#83254

Voerwijzer Meike
Bijdrager

Jeetje wat lastig zeg! Ja het zou kunnen zijn dat er van binnen iets niet lekker zit inderdaad, en een osteopaat kan zeker geen kwaad. Voelt hij zich wel lekker als hij gegeten heeft? Geen opgeblazen maag of darmkrampen? Jammer dat ze niet kunnen praten he, want er zijn natuurlijk ook dingen die voor ons niet te merken zijn.

Ik snap je overweging om op brokken over te gaan. Zeker als je ook niet merkt dat hij liever rauw eet, of daar meer van eet. En als je steeds zoveel moet weggooien.

Je vraag, brokken die energierijk zijn em geen verkleuring en veroorzaken. Welke ingrediënten verkleuringen veroorzaken is onduidelijk. Koper schijnt niet rood of bruin te zijn en zou niet voor verkleuring en zorgen. Bietenpulp bevat ook geen stoffen die voor verkleuringen kunnen zorgen. Caroteen zou kunnen, maar dan moet er heel veel van inzitten. En gekweekte zalm verkleurt mogelijk, doordat ze zelf kleurstoffen te eten zouden krijgen, maar dit heb ik nog niet verder uitgezocht. Heb jij zelf gemerkt dar hij meer verkleurde op bepaalde brokken, zo ja, welke? Energierijke brokken, Profine High Energy is inderdaad eentje, verder:
Power of Nature – Country Chicken
Natural Health Carnivoren
Orijen
Porta21 Grainfree
Applaws

Succes!