Lastig he, achterhalen wat

Home Forums Brokken Vragen over brokkenmerk Josera brokken Lastig he, achterhalen wat

#83439

Voerwijzer Meike
Bijdrager

Lastig he, achterhalen wat wel en niet goed valt qua ingrediënten of hoeveelheden ervan. Als Dog Lovers Gold Passion wel bevalt, is het inderdaad niet de aardappel, maar ook niet het hogere eiwitgehalte. Fijn dat er wel goede brokken zijn die bevallen, maar je punt is dat je het in Frankrijk wilt kunnen kopen he? Ik realiseer me nu pas dat het bericht onder Renske Masterclass van jou is, dus dan heb je ook niets aan de webshop van bol.com. Ik weet dus niet of het wel in Frankrijk verkrijgbaar is, maar het zal dan misschien wel de hoge prijs hebben.

Josera junior te rijk? Ik hoor de term ‘te rijk’ wel vaker, maar volgens mij is het een vrij loze term. De verkoper bedoelt denk ik het eiwit- of vetgehalte, en wat dat betreft vind ik ‘rijk’ juist een groot voordeel. Dog Lovers Gold Passion is ook rijk aan eiwit en vet. Het enige waar je dan rekening mee moet houden is dat je er wat minder van moet voeren dan van ‘arme’ brokken.

Nee het kan echt geen kwaad een junior voeding aan je volwassen hond te geven. Een goede vergelijking is dat het ook geen kwaad kan voor een volwassen mens om een menu te eten dat gezond is voor kinderen. Volwassenen (zowel mensen als honden) kunnen met minder toe zonder dat er problemen ontstaan. Maar dat betekent dus niet dat een junior-menu ongezond is voor volwassenen. Naar mijn mening is dat dus juist gezond.

Zo, genoeg om over na te denken weer! :)