Over de hele lijn gezien, zal

Home Forums Rauwe vleesvoeding (kvv) Kvv voor de hond Degomeat ?? Over de hele lijn gezien, zal

#83048

romaloo
Bijdrager

Over de hele lijn gezien, zal ik zelf waarschijnlijk niet echt een tekort aan calcium hebben (ik bedoel mijn toekomstige hond, natuurlijk) omdat ik eigenlijk altijd een KVV maaltijd (meestal ’s ochtends) en een maaltijd met bevleesd bot gegeven heb.

Ik ben het geheel in vraag beginnen stellen, als mij er iemand attent op heeft gemaakt, dat een combinatie van KVV met bevleesd bot juist een TEVEEL aan calcium zou veroorzaken en dat is dan blijkbaar ook weer niet goed voor de gezondheid van de hond. Dat heeft men mij tenminste “wijs” gemaakt, alhowel ik vroeger bij geen enkele van mijn zes honden ook maar enig probleem heb ondervonden (ook geen krijtpoep…). Omdat natuurlijk de ene hond de andere niet is, wil ik wel geloven, dat mijn vroegere manier van voeden niet goed was en daarom probeer ik nu een beter alternatief te vinden. Helemaal zelf samenstellen zal bij mij om verschillende redenen niet lukken…..

Ik denk er over na, om misschien de Degomeat producten zelf te laten analyseren, maar voorlopig heb ik dit nog niet definitief beslist. Heb ook nog even tijd, voor de volgende hond komt ;-)