Tenzij we een voeding vinden

Home Forums Brokken Welke brok voor mijn hond? Dalmatiër puppy, wat voeren? Tenzij we een voeding vinden

#83727

Voerwijzer Meike
Bijdrager

Tenzij we een voeding vinden waarbij je een heel blik of hele worst kan voeren per maaltijd natuurlijk :) Wat ook al kan schelen, is om deels natvoer te voeren. Dus bijvoorbeeld alleen thuis natvoer en op je werk brokken.

Qua brokken heb ik even gekeken naar je wens qua kosten en Dog Lovers Gold Original en Acana Chicken & Burbank Potato. Beiden niet een hoog vleesgehalte of graanvrij, maar ik zelf zie niet de nadelen van rijst of haver tegenover aardappel of peulvruchten. Tenzij Puck een allergie heeft opgebouwd voor rijst of haver, maar die kans is niet zo groot. Als je een hoger vleesgehalte wilt, wordt het wel een stukje duurder.

Dog Lovers Gold Original is het goedkoopst, maar ik heb hier wel klachten over gehoord met betrekking tot roodbruine verkleuring en er zit zalm in wat purinerijk is. Acana Chicken & Burbank Potato is wat duurder dan Dog Lovers Gold, maar bevat volgens mij geen purinerijke ingrediententen en heeft natuurlijkere toevoegingen.

Als kip het probleem is, dan is Markus Muhle Black Angus Junior een betaalbare optie, maar daar zit wel eend (purinerijk) en mais (niet zo aanbevolen graansoort) in.

Als je gaat bestellen bij Zooplus, zou je dat dan via de banner op http://www.voerwijzer.com/gratis-doneren willen doen? Dankje!

Ik hoor graag hoe het gaat straks.