Van Celtic Connection bestel

Home Forums Brokken Vragen over brokkenmerk Celtic Connection Van Celtic Connection bestel

#83588

Kell Snelders
Bijdrager

Van Celtic Connection bestel ik een zak van 5,5kg voor mijn ene hond met spierpijn. Ik houd deze brok ook in de verpakking. Voor de zekerheid kan ik zakken van 2,5kg bestellen en dan zien of ze problemen heeft of niet met het afwisselen. Ik kan ook als de zalm bijna op is de kalkoen erbij doen voor de overgang? Is het goed dat ik een dag deze brok geef en dan een dag KVV? Heb dat in het verleden altijd zo gedaan en nooit problemen mee gehad… (met wolfsblut), maar iemand vertelde me dat ik beter met deze brok meer dagen brok kan geven en meer dagen KVV… 

Voor de andere 3 honden bestel ik zakken van 15kg Wolfsblut omdat het goedkoper uitkomt. Deze brok doe ik in een ton, is dit goed? (doe het eigenlijk al jaren) Is deze brok dan wel gezond voor een hond zonder problemen of kan ik best op zoek gaan naar een ander merk? Ik dacht dat dit wel één van de betere merken was? Ik doe met een zak ong. een maand, maar we hebben besloten om alle honden terug op KVV te zetten. (zoals vroeger) Dus zal ik langer doen met een zak. Wanneer een zak open gaat, hoelang kan je de brokken dan nog gebruiken ivm de vetten gezond te behouden? Is het mengen van 2 smaken goed? Of beter niet? De reden waarom ik smaken wissel/samen voeg is omdat ze dan zeker altijd alles binnen krijgen en geen tekorten krijgen van iets. Of is dat een gekke gedachte? Als 2 smaken samen niet goed is dan zou ik ook overgang doen wanneer de ene smaak bijna op is. Is er van Wolfsblut andere smaken die je me kan aanraden waar minder calcium in zit? Of bevatten ze allen veel calcium? (Ik wil geen rijst, granen of gluten)

Ik doe al jaren met deze brok en heb goede ontlasting bij de honden. Mooie harde drollen en meestal maar 2x per dag.

Puur omdat we nu sukkelen met onze ene cavalier met haar spieren wou ik iets ondernemen in voeding zodat we medicatie kunnen vermijden,maar alleen voor haar omdat het anders wat duur word… Leuk dat magnesium mag, want die krijgt ze dus. Ook lyproflex via de DA. 

We hebben 3 cavaliers en 1 chihuahua btw :-)

Dank u voor uw reactie en sorry voor de vele vragen alweer…