Wat vervelend, het lijkt zo

Home Forums Brokken Welke brok voor mijn hond? voer voor een Amerikaanse stafford Wat vervelend, het lijkt zo

#83404

Voerwijzer Meike
Bijdrager

Wat vervelend, het lijkt zo ongrijpbaar he? Begrijp ik het goed dat bij alle brokken die je hebt geprobeerd, geen verbetering hebt gemerkt? Hoelang heb je Canagan geprobeerd? En heb je ook rauwe vleesvoeding geprobeerd?

Dit advies zou ik ook geven: “Ga minimaal 10 dagen op vers vlees zonder granen of andere toevoegingen waardoor je een allergie uit kunt sluiten.” En dan ook zonder premix. Maar dan even zonder de poeder, schapenvet en vis. Het zou iets kunnen zijn dat alleen in brokken zit, zoals bepaalde synthetische vitamine of mineraalverbindingen, of mijten. Zelfs bij een allergie voor iets in de omgeving, kunnen de klachten verminderen op rauwe vleesvoeding, omdat het immuunsysteem het dan iets makkelijker krijgt.

Ontvlooien en ontwormen kun je ook pas doen als het nodig is, want de gifstoffen zijn ook weer belastend voor het lichaam. Lees bijvoorbeeld dit artikel erover: http://www.tuurlijkwel.nl/heeft-mijn-hond-wormen/. Soms treden er ook concrete reacties op, maar aangezien de klachten bij je hond zo chronisch zijn lijkt me de link hiermee niet zo concreet.