Weet je wat ik hier heb? Een

Home Forums Rauwe vleesvoeding (kvv) Kvv voor de hond Naturis, Dinapat of Degomeat? Weet je wat ik hier heb? Een

#83612

Kell Snelders
Bijdrager

Weet je wat ik hier heb? Een tijdje geleden voerde ik al KVV aan de honden hier, maar omdat er hier eentje was (die van 8kg) die ’s nachts een brom buik kreeg, zijn we ermee gestopt.

Sinds twee weken terug gestart vooral voor onze hond met spierpijn om te zien of KVV haar meer energie zal geven (zij krijgt het nu al een maand ongeveer zonder resultaat, maar we zullen nog moeten afwachten denk ik?) Ik dacht: ik geef alle honden KVV, ik geef de hond met brom buik ’s morgens KVV en ’s avonds brok, dat gaat heel goed!

Vandaar ook de vraag hoeveel KVV ze nodig hebben. De hond met brom buik hebben we in het verleden zelfs een portie gegeven van 160gr, dus dubbel zoveel op avonden en toch brom buik ’s nachts. Dus daarom dacht ik dat gaat niet goed avondmaal KVV. Toch heb ik het gisteren geprobeerd, en? We hadden een brom buik. Ik vind het zo raar! Kan het zijn dat hij KVV te snel verteerd? Of weet jij wat die brom buik verklaard? Echt veel geprobeerd in het verleden. Dubbele portie, kippenhartjes erbij, groenten erbij,… Altijd brom buik ’s nachst en wanneer hij het in de ochtend krijgt, gaat het goed… Wat heb ik een rare hond :-)