Bewi-Dog brokken uit Duitsland

Home Forums Brokken Vragen over brokkenmerk Bewi-Dog brokken uit Duitsland

Dit onderwerp bevat 4 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Voerwijzer Meike 3 jaren, 3 maanden geleden.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #82173

  Bianca
  Lid

  Wie heeft er ervaring met Bewi Dog brokken uit Duitsland? Ze worden in Nederland ook redelijk veel verkocht aan kennels. En op kleine schaal steeds meer verkrijgbaar voor de particulieren. Ik heb een zak Bewi Dog Sport besteld en ga het binnenkort proberen. Ingredienten: Gevogeltevleesmeel (26%); Corn; gerst; Maïsmeel; Herring maaltijd (5%); Vet van gevogelte; Plantaardige olie (palm, kokos); Biergist, gedroogde (2,5%); Johannesbroodpeulen, gedroogd; Bietenpulp, suiker verwijderd; Kippenlever, gehydrolyseerd; Sodium chloride; kaliumchloride. Voordelen: Percentage van dierlijke eiwitten in totaal eiwit: 75%, Bevordert spiergroei door hoog gehalte aan dierlijke eiwitten, verteerbaar door het hoge aandeel van pluimvee en vis, mannan-oligosachariden (MOS) van de celwand van biergist bevorderen darmgezondheid en bijdragen tot verbeterde immuniteit, Verhoogde energie-inhoud (vetgehalte: 16%), Bevordert huid en haar met biergist en lecithine. Ze zijn verkrijgbaar bij via de Nederlandse importeur en verkooppunt Borg Pet’s Innovations in Groningen. Deze bovenstaande info voor diegene die ook nieuwsgierig ernaar is. Ze hebben totaal 10 soorten droogvoer en daarnaast nog supplementen etc.

  #83295

  Voerwijzer Meike
  Bijdrager

  Bewi Dog Sport ziet er prima uit. Het naismeel is van iets mindere kwaliteit (middlings, staat er op hun eigen website), maar ik weet niet of andere fabrikanten dezelfde kwaliteit gebruiken en het dan gewoon mais noemen. Mais is wel een graan dat gevoelig is voor mycotoxines, waar sommige honden last van krijgen en de gehydroliseerde kippenlever zou een reactie kunnen veroorzaken, maar dit zit in bijna alle brokken.

  Ik kan weinig zeggen over de mineralen en vitaminen, daar kan ik niks over vinden op de website. Ook de omega 3/6-verhouding is onbekend, en ik zie geen omega 3-bronnen tussen de ingrediënten, dus je zou het kunnen aanvullen met vette vis of visolie.

  Laat je weten hoe het bevalt?

  #83296

  arend
  Sleutelbeheerder

  Wij gebruiken al jaren Bewi dog. Jammer dat het hier niet te verkrijgen is. Het is heel goed voer en onze Boris ziet er fantastisch uit.

  #83297

  arend
  Sleutelbeheerder

  Hoi,

  hoe bestellen jullie dit voer, kon het alleen op Zooplus.de terug vinden. 

   

  #83298

  Voerwijzer Meike
  Bijdrager

  Bewi dog sport croc is te bestellen bij zoofast.nl en huisdiertotaalshop.nl

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.