brok & kvv premix

Home Forums Brokken Overige brok & kvv premix

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Voerwijzer Meike 3 jaren, 6 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #82185

  M0nique
  Lid

   Beste Meike en andere forumleden,

  Wij hebben een Zwitserse herder pup van 18 weken oud en zij krijgt op dit moment nog het voer die ze ook bij de fokker kreeg, Barca. Ze doet het er goed op, probleem is alleen dat het hier in de omgeving niet te krijgen is en we haar toch meer vlees willen gaan geven.

  Aangezien we regelmatig op pad gaan met vouwwagen/camper zitten we ook met het feit dat het koelkastje een te kleine vriezer heeft en we dan ook gewicht moeten besparen.

  We zijn op het volgende uitgekomen:

  Thuis willen we haar DLG Original gaan geven door de weeks en in het weekend 2 dagen een kvv premix (weten nog niet welke) Als we op pad gaan willen we voornamelijk K9 gaan voeren en af en toe een dag DLG Original. 

  We zijn dit weekend al begonnen met K9 te voeren om te kijken of ze het lekker vindt. Nou, ze vindt het een feestje om te krijgen. Ontlasting is ook goed.

  Hebben we zo een goede combinatie bedacht voor onze kleine witte?

  Groetjes Monique

  #83340

  Voerwijzer Meike
  Bijdrager

  Dat klinkt als een prima menu Monique.

  K9 is een heel goed alternatief voor rauwe vleesvoeding. Wat leuk dat jullie erop uit trekken met de camper, heerlijk!

  De term premix staat voor een toevoeging aan kvv met vitaminen en mineralen. Als je alleen in het weekend kvv voert, hoef je je daar geen zorgen over te maken en kun je ook prima een kvv zonder premix voeren. Je kunt eens bij de kvv-verkooppunten kijken of er een verkooppunt bij je in de buurt is.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.