BRouwers hondenbrokken

Home Forums Brokken Vragen over brokkenmerk BRouwers hondenbrokken

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Voerwijzer Meike 5 jaren, 7 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #82115

  arend
  Sleutelbeheerder

  Graag meer info over Brouwers hondenbrokken.
  Gio K9

  #83014

  Voerwijzer Meike
  Bijdrager

  Brouwers heeft heel veel verschillende brokken, en geeft geen inzage in de samenstelling op de website. Ik kan er weinig over zeggen, behalve dat de brok die ik bekeek (superieur premium lam&rijst – wat een naam zeg) veel koolhydraten bevat. Als je de samenstelling weet, kunnen we er wat meer mee. Je kan ook dit artikel erbij nemen en de samenstelling zelf beoordelen: http://www.voerwijzer.com/hond/zelf-een-brok-beoordelen

  #83015

  arend
  Sleutelbeheerder

  Brouwer is een handelaar die bij diversen producenten inkoopt. De samenstelling van zijn brokken is opzich goed.. men is verplicht boven een x gewicht de ingredienten op de zak te plaatsen… daar kun je wellicht meer uit halen. Je kun ook meer informatie over hondenbrokken zelf beoordelen vinden op http://www.hondenvoerkiezen.nl . IIG succes met de keuze.

  #83016

  Voerwijzer Meike
  Bijdrager

  Op de site die je noemt staat geen onafhankelijke informatie over hondenbrokken beoordelen, het is een marketingsite die doorlinkt naar de webshop. Bovendien is de hondenbrokkenvergelijker eentje die ik zelf heb gemaakt en zonder toestemming is gekopieerd.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.