Carnifarm?

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #82140
  MDO
  Lid  Hoi Meike,

  Ik zie in kvv vergelijken nog geen Carnifarm staan. Heb je hier al enige info over?

  Alvast bedankt

  #83093
  Voerwijzer Meike
  Bijdrager

  Nee ik heb geen antwoord gekregen op mijn vragen. Ik zou het binnenkort nog eens kunnen proberen. Voer(de) je het, en hoe beviel het?

  #83094
  MDO
  Lid

  Geen ervaring met carnifarm, hoopte dat jij wat meer info had. Ze vertellen geen premix te gebruiken, maar de inhoud van de boekmaag van het lam???? Verder geen granen en een verhouding van 60/20/20 spiervlees/natuurlijke botten/orgaanvlees. 

  #83095
  Voerwijzer Meike
  Bijdrager

  De inhoud van de boekmaag in plaats van een premix? Volgens mij is die inhoud vooral ‘probiotoca’ en vezels voor de hond, maar wellicht zitten er nog wat vitamines in. Zolang je geen uitgebreide analyse laat doen, is het onbekend welke vitamines en mineralen erin zitten. De verhoudingen klinken prima, maar het is ook erg van belang welke organen er gebruikt worden, en wat er als spiervlees wordt gebruikt.

  #83096
  MDO
  Lid

  Als je meer info hebt gekregen, ben ik erg benieuwd hoe jij hier tegenover staat…

  #83097
  Voerwijzer Meike
  Bijdrager

  Ja ik zal dan een pagina aanmaken in het kvv-overzicht en mijn mening erover geven. Dat is in de meeste gevallen heel erg lastig trouwens, tenzij het echt duidelijk nier compleet is. Ik kan namelijk niet zien wat voor kwaliteit de ingrediënten hebben.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.