Freitags’s Best

Home Forums Brokken Vragen over brokkenmerk Freitags’s Best

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Voerwijzer Meike 6 jaren, 11 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #82009

  Iemand bekend met dit merk? Er is honden en kattenvoer van. Prijs is aantrekkelijk maar is het ook een goed voer? Ik voer nu Acana voor onze Cavalier pup.

  #82480

  Voerwijzer Meike
  Bijdrager

  Ik vind het een redelijk voer, vier sterren zou ik het geven, de Freitag’s Mini brokken. Er is ook een variant met veel vlees, maar die is niet voor puppy’s geschikt. Helaas krijg ik geen antwoord van de fabrikant en daarom staat het voer niet in het schema.

  Acana Puppy vind ik een beter voer, er zit meer vlees in en het is een ‘schone’ brok qua chemische stoffen (ook in grondstoffen) en diervriendelijker.

  Volgens mij is Acana Puppy ook goedkoper per kg, je kunt het bij Food4pets.be kopen voor 46 euro voor een zak van 13.5 kg (is 3.41 per kg). Als je de Freitag’s Mini brokken koopt van 15 kg voor 53.25 betaal je 3,55 euro per kg. Verzendkosten heb ik niet meegerekend.

  Ik denk dat er niet zoveel ervaring mee is hier in Nederland, het is maar bij 1 webshop te koop en nog maar sinds een paar maanden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.