Hondenvoer tijdens vakantie

Home Forums Brokken Welke brok voor mijn hond? Hondenvoer tijdens vakantie

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Voerwijzer Meike 3 jaren, 2 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #82223

  Onze Drentsche Patrijs is 8 maanden oud en krijgt Duck vers vlees voeding. Dit bevalt uitstekend. Over 2 maanden gaan we met vakantie naar Frankrijk en we zijn nu al een tijdje aan het zoeken naar een goed alternatief voor deze 2 weken, aangezien Duck geen optie is om mee te nemen. Onze voorkeur gaat uit naar Orijen gevriesdroogd, maar dit is wel een extreem duur alternatief, aangezien we een periode van gewenning moeten hebben. Nu zitten we toch te denken aan brokken, Orijen of Acarna. Ik kom er niet uit. Welke brok is het beste als je hond Duck vers vlees gewend is en welke brok moet ik dan nemen? De puppy brok? Help. 

  #83489

  Voerwijzer Meike
  Bijdrager

  Ja gevriesdroogd en luchtgedroogd voer is enorm duur, zeker als je geen kleine hond hebt. Heb je dit artikel gelezen: Voer op Vakantie? Ik zou zeker ook natvoer overwegen. Dat kun je nu al testen, om te kijken of dat goed gaat. Dat zou ik ook met de brok doen als je liever brok meeneemt. Het risico op slechte ontlasting is denk ik wel groter op brok, ongeacht welke je kiest. Ik zou inderdaad voor de puppyvariant gaan.

  #83490

  Bedankt voor de reactie. Brokken worden het dus niet, dat is duidelijk voor mij. Ik heb nu een drietal alternatieven gevonden: Energique houdbare worst, Caris houdbare worst of Renske Diervoer.

  Renske Diervoer heeft sterk mijn voorkeur en ik zie ook in eerdere reacties vanuit jullie dat dit een prima voeding is voor onze hond tijdens de vakantie. Is dit wat jou betreft uit deze drie mogelijkheden ook de beste? Gr. Christel

  #83491

  Voerwijzer Meike
  Bijdrager

  Ik vind het natvoer lastig te vergelijken, omdat de kwaliteit van het vlees een vrij grote rol speelt, en dat is niet te zien aan de samenstelling. Alledrie de merken die je noemt lijken me prima. Het hoofdbestanddeel is vlees en er zitten geen rare dingen in.

  Goed bezig! :)

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.