Kieskeurige Yorkshire terrier

Home Forums Brokken Vragen over brokkenmerk Kieskeurige Yorkshire terrier

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Voerwijzer Meike 1 jaar, 10 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Auteur
    Berichten
  • #82405

    liekew
    Lid

    Mijn yorkshire terrier van 8 jaar eet tegenwoordig weinig. Ze blijkt erg kieskeurig en snel uitgekeken op eten. Wij zijn gestart met Royal Canin (dit at ze na een aantal jaar niet meer) en vervolgens Beneful. Beneful vond ze als enige brok echt lekker. Na negatieve verhalen over Beneful zijn wij overgestapt op Renske versvoeding. Dit heeft ze lange tijd goed gegeten maar ook daar is ze nu klaar mee en eet ze niet meer. In de tussentijd hebben wij ook orijen nog geprobeerd en renske droogvoeding, ook daar lijkt ze geen interesse in te hebben. We hebben ook een tijd Ziwi Peak Hert gegeven, dit at ze redelijk maar nog niet zoals ze Beneful at. Daarnaast vind ik het voor haar tanden belangrijk dat ze ook brokken eet i.p.v. alleen zachte voeding.

    Nu is mijn vraag; hebben jullie een aanbeveling voor deze lastige eter ;)?

     

    #84037

    Voerwijzer Meike
    Bijdrager

    Heb je al eens rauwe vleesvoeding geprobeerd? De meeste honden vinden dit heerlijk. Je kunt er veel mee afwisselen, zodat het niet saai wordt. Voor het gebit kun je gedroogde vleesproducten geven zoals pensstaaf of rawhide.

    Ik vrees dat Beneful zo aantrekkelijk is door geur- en smaakstoffen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.