Mijn hond krijgt KVV en gaat mee op vakantie

Home Forums Rauwe vleesvoeding (kvv) Kvv voor de hond Mijn hond krijgt KVV en gaat mee op vakantie

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Voerwijzer Meike 4 jaren geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #82172

  Nadja
  Lid

  ik heb een tosa inu en gaat mee op vakanties. Hij krijgt alleen maar KVV te eten. Nu betreft het een erg groot ras wat veel eet ( hij is nu 5 mnd en eet 1200gr per dag. K9 is een prima alternatief maar zeer duur bij zo’n grote eter. Is er KVV te krijgen in supermarkten in het buitenland ? ( Duitsland, Spanje, italie ) 

  #83294

  Voerwijzer Meike
  Bijdrager

  Duitsland
  In Duitsland is wel kvv te verkrijgen. Het heet daar frostfutter, en ik vermoed dat het zelfs in dierenwinkels verkrijgbaar is. Anders even googlen met de plaats of regio waar je heen gaat.

  Spanje
  In Spanje hebben er zelf ook rondgetrokken en ik heb daar geen kvv gezien. Wel zijn vleesproducten daar goed verkrijgbaar, zie http://www.voerwijzer.com/barfen-spanje. Je kunt eventueel alleen gehakt voeren met gemalen eierschalen (wel even opsparen thuis dus), als het om bijvoorbeeld twee weken gaat. In Alicante is misschien Natures Menu verkrijgbaar, die staat op de lijst met suppliers, maar ik vrees dat het alleen om het natvoer gaat en niet om de kvv.

  Italië
  In Italië wordt het lastig denk ik. Er is wel kvv te vinden, uit Duitsland, maar niet heel algemeen te verkrijgen. Wij hebben daar zelf wel K9 gevoerd, maar wij hebben makkelijk praten met een kleintje van 5 kilo. Ook hier kun je voor gehakt met eierschalen gaan.

  Had je dit artikel gezien?http://www.voerwijzer.com/voer-op-vakantie

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.