Pup eet slecht

Home Forums Rauwe vleesvoeding (kvv) Kvv voor de hond Pup eet slecht

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Voerwijzer Meike 4 jaren, 4 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #82214

  Goedemorgen,

  Onze Labradoodle van 5,5 maand eet vanaf de fokker Darf. Hierbij kreeg ze ook af en toe Kjen. Sinds een week of 3 eet ze niet meer al haar maaltijden Darf en als we haar de brokken geven dan eet ze die soms wel en soms niet. Ze komt goed aan, is heel levendig en ontlasting gaat ook prima. Is het zinvol om over te stappen naar een ander merk KVV? Vaak ruikt ze er namelijk aan en maakt ze meteen rechtsomkeer….

  Wie heeft tips voor ons?

  Groetjes,

  Annemieke

  #83461

  Voerwijzer Meike
  Bijdrager

  Hoi Annemieke, het kan zeker geen kwaad om eens een ander merk te proberen. Sommige honden eten beter als er meer afwisseling in smaken is. Je kunt afwisselen binnen de smaken van Darf en/of een ander merk proberen. Bij de verkooppunten kun je kijken welke merken er bij je in de buurt verkrijgbaar zijn.

  Succes!!

  Kjen is een brok met veel graan, wat niet alle honden lekker vinden. Ook qua brok zou je eens wat anders kunnen proberen. Zeker voor een pup zou ik kiezen voor een brok met meer eiwit en vet, dit vinden ze meestal ook lekkerder.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.