Taste of the wild

Home Forums Brokken Vragen over brokkenmerk Taste of the wild

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #82299

  Ik heb een Grote Zwitser van intussen 6maand oud. Sinds hij een 10-tal weken oud was krijgt hij taste of the wild, wegens hoogstwaarschijnlijk glutenallergie. Nu heb ik de indruk dat mijn hond enorm veel drinkt. Ik hou het nu al 3 dagen bij. Per 24u heeft hij al 2,1 – 2,2 en 2,5liter gedronken. Vergeleken met andere honden lijkt dit veel. Hij krijgt nu 550 gram brokken per dag. Op dit moment weegt hij een kleine 35kg.
  Is het normaal dat hij zoveel drinkt? Kan het aan de brok liggen of moet ik verdere onderzoeken laten doen? Alvast bedankt!

  #83723
  Voerwijzer Meike
  Bijdrager

  Dat is inderdaad wel erg veel! Ik zou eerst eens langs de dierenarts gaan om ziektes zoals suikerziekte uit te sluiten. Je kunt natuurlijk ook kijken of het drinkgedrag anders is op een andere brok. Een oorzaak van veel drinken kan  ook een hoog natriumgehalte zijn. Zo’n 0,3% natrium is ongeveer normaal.

  #83724

  Het natriumgehalte in TOTW bedraagt 0,3%. Dus daaraan zou het niet mogen liggen. Dat wordt dus beslist een bezoek aan de dierenarts! Zo weten we meteen alles. Bedankt!!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.