Welke brokken voor Westy puppie

Home Forums Brokken Welke brok voor mijn hond? Welke brokken voor Westy puppie

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Voerwijzer Meike 5 jaren, 11 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #82076

  arend
  Sleutelbeheerder

  Wij hebben een We
  sty pup van 14 weken.We geven hem Royal Cannin en sinds kort Pedigree aan het mengen,maar heeft heel veel brijachtige ontlasting, zijn absoluut niet tevreden,plast ook veel.We weten echt niet wat we moeten geven voor brokken.Graag dringend advies!!!

  #82855

  Voerwijzer Meike
  Bijdrager

  De brokkenmerken Orijen, Acana en Applaws staan bovenin de Brokkenvergelijker, dit zijn goede brokkenmerken die ook puppybrokken hebben.Deze brokken zijn niet algemeen verkrijgbaar in dierenwinkels, maar te bestellen via internet. In Nederland het goedkoopst via http://www.ellenadierenwinkel.nl en in Belgie http://www.food4pets.be

  Nog gezonder is rauwe vleesvoeding. Met deze voeding hoeft de pup minder te plassen en is de ontlasting vaak beter. Onder het kopje 'vers vlees' op deze site kun je er alles over lezen. Deze voeding is voor alle leeftijden, er is geen aparte voeding voor pups. Bij de dierenwinkel en de meeste supermarkten is het te koop.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.