Wolfsblut voor pup

Home Forums Brokken Welke brok voor mijn hond? Wolfsblut voor pup

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Voerwijzer Meike 6 jaren, 3 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #82113

  arend
  Sleutelbeheerder

  Onze pup (australian shepherd x middenslagpoedel) is nu 3 maanden oud. Zij kreeg bij de fokker Royal Canin en in de avond vers vlees. Dit heb ik hier voortgezet. Zij doet het hier goed op. Echter heb ik meegelzen op hondenpage.nl en op deze voerwijzer en is mij duidelijk geworden dat Royal Canin geen goede keuze is.
  Ik heb me verdiept in de verschillende broksoorten en besloten om over te stappen op Wolfsblut brokken.
  Nu mijn vraag: ” Welke smaakvariant kan ik voor onze pup het beste nemen? En moet het puppybrokken zijn of kan ze gewone brok? En wissel ik af met de smaken onderling of hou ik het vij 1 smaak?”
  Alvast mijn dank.

  #82999

  Voerwijzer Meike
  Bijdrager

  Als je wolfsblut wilt voeren aan je pup, zou ik inderdaad goed kijken naar welke varianten geschikt zijn voor pups. Huerbij niet uitgaan van Wolfsblut eigen mening, want bij een brok die wat betreft het calciumgehalte niet geschikt is voor pups, vonden zij wel geschikt voor alle leeftijden. De speciale puppyvariant is n ieder geval wel geschikt. Let verder vooral op het calcium en eiwitgehalte, op de pagina met handige links vind je het Fediafdocument, waarin een tabel staat met de minimale hoeveelheden van alle stoffen die de pup nodig heeft. Als je dat teveel werk vindt, dan zou ik het bij de puppyvariant houden, in combinatie met 's avonds vers vlees. 

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.