Ingridmc

Aangemaakte reacties

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Hoeveelheid voer. #83423

  Dus dan mag ze over naar twee keer, maar ze eet nog steeds  met smaak en vooral heel erg gulzig. En ze is aan de schrille kant. Dus  ik twijfel nog.

   

  In reactie op: Verschillende soorten geven #83335

  Ik heb het bij Kiezenbrink nagevraagd en zij gaf het advies van dag 1 Kivo Kompleet, dag 2 vette viss, dag 3 kivo, dag 4 vis, dag 5 kivo en dag 6 kip/pens.

  En  dat heb ik dus besteld. Was effe goed rekenen.

  Luna doet het enorm goed op de Kivo. De vis is van Kiezenbrink. Dus we wachten af.

  Ze zit nu op drie keer per dag, tussen de 40 en 45 gram per dag. Wanneer mag ze naar twee keer per dag en wanneer zouden de hoeveelheden kunnen veranderen.

  In reactie op: Pup en vers vlees #83193

  Hier geven we nu Naturis. En dat voelt nog steeds niet goed. Luna eet het wel op. Groeit ook goed. Maar ik vind haar poep nu anders dan bij de kivo. Dus als dit op is dan gaan we weer nadenken.

  Ik vind de Carnivoer gewoon erg duur. De Kivo ligt daar net onder. De een kan ik ophalen hier bijna om de hoek. de ander moet ik de auto voor pakken.

  Keuze genoeg zou ik zeggen.

  En wij gaan over naar drie keer voeren per dag. Maar mijn man denkt dat als we om een uur of 5 de laatste hap geven ze de nacht dan niet doorkomt.

  WIj denken om te beginnen om 7 uur, 12 uur en 17 uur. De meest handige tijden ivm brengen, halen van kinderen en het zelf eten van ons.

  Maar kan dit?

   

  In reactie op: Pup en vers vlees #83192

  Dan maak ik de Naturis op en ga over op Oervoer en samen met de combibox van Alaska. Dan hoef ik maar 1 keer wat verder weg met de auto en Alaska kan ik zo op mijn fiets halen.

  Nu we weer over zijn naar drie keer vlees en een keer brok is haar ontlasting zoveel anders en zoveel minder.

  Ze poept ook weer gemakkelijker.

   

  In reactie op: Pup en vers vlees #83190

  Ik zou Naturis ophalen. Luna was net niet helemaal wakker, ik dacht effe ophalen, is ze niet thuis….

  Maar ik maak de Naturis op. Ik ben er nu achter dat ik hier aan Kivo kan komen (wel met de auto), Alaska bij de dierenwinkel, Oervoer (ook met de auto) en Carnibest (thuisgebracht). En dan nu kiezen. Ik weet het dus niet.

  Bij Oervoer weet ik niet zeker of daar alles wel inzit of dat ik er iets bij dien te geven, bij de andere weet ik dat als ik een combidoos bestel het goed is.

  Maar als jij moet kiezen wat kies jij dan?

   

  In reactie op: Pup en vers vlees #83188

  Wat zou er in Naturis zitten wat niet goed is? Ik ga nu over naar Naturis en dan kip/rund. Ik vind het echt soms zo door de bomen het bos niet meer zien hoor.

  In reactie op: Pup en vers vlees #83186

  Ik bedoelde alaska!

  In reactie op: Pup en vers vlees #83185

  Nu zegt degene bij wie ik naturis ga bestellen 1 soort ook genoeg is. En dat langzaam gaan opbouwen naar verschillende soorten. Voor mijn gevoel klopt dit niet.

  En ook kan ik maar per doos bestellen, 8 kilo van 1 soort. Prima voor de eerste keer, maar ik weet niet of ik hiet mee door ga.

  En het merk Atlantis? Dit hoorde ik ook langskomen, wat is dit en is dit ook ok? Want dit kan ik om de hoek bij de dierenzaak kopen.

  In reactie op: Pup en vers vlees #83183

  Dus met rund zouden we het al redden. En af en toe de vis-variant er tussendoor.

  Of gewoon de diepvries volgooien met rund, kip, lam en dan gewoon pakken wat er ligt.

   

  In reactie op: Pup en vers vlees #83181

  Wij gaan over op naturis. Ik kan het hier bij ons in het dorp ophalen.

  Maar wat  moet ik nu bestellen. Ze hebben bv rund compleet, kip compleet en nog meer soorten. Moet ik nu vier soorten bestellen en afwisselen of is 1 soort voldoend om het compleet zou zijn?

  Ingrid

  In reactie op: Pup en vers vlees #83179

  Wat voel je je soms nog een leek op het gebied van vers vlees. Luna is bijna drie maanden. En ik begreep dat het voeren van vier keer naar drie keer gaat. Klopt dit?

  En wij zijn bijna aan het einde van de voorraad vlees. Wij hebben nu kivo puppyvoer. Kunnen we al over naar gewoon vlees?

  En kan ik zo overstappen op een ander merk? Ik wil eigenlijk biologisch gaan voeren, maar ik weet gewoon niet welk merk.

  In reactie op: Pup en vers vlees #83177

  Dan gaan we eens op zoek naar een leverancier hier in de buurt. Ze krijgt nu Kivo pup.

  Enne we zijn er achter dat ze het op vlees beter doet dan op brok. Ze poept dan minder, drinkt echt zoveel minder. Mijn man viel het zelfs op.

  Dus wij gaan steeds meer richting vers vlees denken.

  In reactie op: Pup en vers vlees #83175

  Luna doet het goed met wat ze nu krijgt. Enorm gegroeid in de afgelopen week. Wij geven nu puppybrok van Naturis en daar ook het vers vlees van. Ze zit er gewoon goed uit en ook goed in haar vel. Echt een lekkere pup met haar buien.

  Nu is het zo dat Naturis 1 smaak vlees heeft voor de pup, ik wil wel varieren maar hoe doe ik dat dan?

   

  In reactie op: Pup en vers vlees #83173

  Dank voor je antwoord.

  We geen nu twee keer brok en twee keer vlees.

  Het vlees is van carnivoor en de brok van naturis.

  Maar wat ik moeilijk vind is om de juiste balans te vinden in vers vlees en een opgroeiende pup.

  Misschien iets geks: als Luna gewoon vlees blijft eten is het dan goed om te mengen binnen het assortiment van Naturis of Carnivoor?

  Want ik zie het zelf wel zitten om groenten en een ei toe te voegen, maar mijn man dus echt niet. Trouwens welke groenten?

  Ik vind het nu al een zoektocht met een pup in huis en drie kids, waarvan twee zorg en dan ook nog gaan zoeken naar de juiste voeding. Een hele klus, maar wel een klus die ik dus goed uitgezocht wilt hebben.

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)