Best4dogs

Datum: 12 maart, 2014
Laatst bijgewerkt: 9 mei, 2019

Best4dogs levert geen voeding meer. Deze is vervangen door het Mixpakket Hond Budget welke te vinden is op de pagina Dogmeat

Beoordeling:


Compleet door Calciumbron Geschikt voor Website
www.best4dogs.nl

8 Comments

 1. Veerle Baekelandt

  Beste,
  Ik geef nu Acana Wild prairie brokken op basis van de Voerwijzer, maar overweeg nu ook kvv te geven in combinatie met brokken (omdat dit toch praktischer is), bv ’s morgens brokken en ’s avonds kvv, of raadt u dit af?
  Ik vind het heel moeilijk om te kiezen welke kvv te geven. Als ik uw advies volg vb Haaksbarf lijkt dit volgens mijn berekeningen toch 3x zo duur te zijn. Best4dogs lijkt dan wel goedkoop, zelfs goedkoper dan mijn brokken, maar is de kwaliteit dan wel te vertrouwen, maw is dit beter dan de Acana brokken?

 2. Voerwijzer Meike

  Brokken en kvv kun je inderdaad prima combineren door ’s ochtends het één en ’s avonds het ander te voeren.

  Goedkope kvv kan ik zelf ook moeilijk beoordelen, omdat ik daarvoor echt de grondstoffen zou moeten zien. Bij combineren met een goede brok zoals Acana, is het risico op tekorten kleiner. En ook bij een niet zo goede kwaliteit, is rauwe vleesvoeding zeker een goede aanvulling op brokken. Het nadeel van Best4dogs is wel dat het niet compleet is en je echt goed moet kijken welke dingen je moet afwisselen om wel compleet te voeren. En een nadeel is dat je per doos van 18 kilo. Als dat teveel is, kun je het merk Dogmeat nemen, dat is precies dezelfde voeding, maar dan per kilo verkrijgbaar.

 3. Julie

  Als ik de verschillende merken KVV vergelijk begrijp ik niet zo goed waarom bij Best4Dogs/Dogmeat wordt gesproken over niet compleet.
  Bij andere merken is mij ook niet duidelijk welke organen erin zitten. Hoe controleren jullie dat dan?
  Ik dacht dat enkelvoudige KVV’s nooit compleet zijn, alleen bij afwisseling van voldoende diersoorten maar nu gaat het bij dit merk ineens om de organen die erin zitten. Kan iemand mij wijzer maken?

  1. Voerwijzer Meike

   Het is heel belangrijk dat alle essentiële organen er in zitten in een goede hoeveelheid. Als een merk niet vertelt welke organen erin zitten, kan je dus niet beoordelen of het compleet is. Bij andere merken die dit niet vertellen, weet je dus ook niet of het compleet is. Tenzij er een premix is toegevoegd.

Geef een reactie