Dogmeat Prestige

Datum: 8 mei, 2018
Laatst bijgewerkt: 8 mei, 2018

Dogmeat heeft een nieuwe lijn: Dogmeat Prestige. Deze voedingen onderscheiden van de andere Dogmeat-voedingen doordat het meerdere diersoorten per mix bevat. De andere lijnen van Dogmeat zijn

 
Ingrediënten €/kg
3-mix Eend-Zalm-Konijn 40% Eendenrugstuk, 20% Zalmlijven en 40% Konijnrugstuk €3,50
3-mix Kip/Rund/Zalm 50% Kip, 40% Rund, 10% Zalm €2,49
3-mix Lam/Geit/Pens 50% lamsvlees en- orgaan en pens en 50% geitenvlees, -orgaan en pens €2,49
4-mix Kip-Lam-Geit-Pens 50% kiprugstuk, 20% lamvlees, 20% geitenvlees, 10% lamspens €2,99
5-mix, Kip-Kalkoen,Rund,Lam,Zalm 20% kip, 20% kalkoen, 20% rund, 20% lam, 20% zalm €3,49

Is Dogmeat Prestige compleet?
Op de website van Dogmeat staat dat Dogmeat Prestige een complete voeding is, omdat het het bestaat uit meerdere diersoorten. Om compleet te zijn is het ook belangrijk dat de juiste organen er in zitten, in de juiste hoeveelheden, en dat er genoeg bot in zit. Ik vermoed dat er genoeg bot in zal zitten, maar welke organen en hoeveel er van in zitten is onbekend. De fabrikant wil dit ook niet openbaar maken. Om die reden kunnen we dus niet weten in hoeverre de mixen compleet zijn. Daarnaast is het belangrijk om de juiste hoeveelheid vette vis te voeren, en de hoeveelheid vis is per mix verschillend. Ik kan deze voeding niet als compleet aanraden.

Verpakking
Degomeat Prestige is verkrijgbaar in rollen van 1 kg.

Beoordeling:

Dogmeat Prestigr is een prima pure vleesmix, zonder plantaardige of synthetische toevoegingen. Onder andere omdat er van de samenstelling niet genoeg bekend is, raad ik het niet aan als complete voeding. Als je compleet wilt voeren, vind ik het echt belangrijk inzicht te hebben in de samenstelling, anders is het risico op onbalans te groot.

Dogmeat Prestige lijkt me prima ter afwisseling.


Compleet door Calciumbron Geschikt voor Website
bot hond www.dogmeat.nl/

Geef een reactie