Keetjes kvv

Datum: 16 mei, 2021
Laatst bijgewerkt: 6 april, 2022

Keetjes kvv is het eigen merk rauwvoer van de webshop Keetjes.nl. In Dit artikel vind je de samenstellingen en mijn beoordeling van dit rauwvoer.

Analyse, ingrediënten en prijzen Keetjes kvv
  Ingredienten Eiwit Vet Ca Fo €/kg
Mix compleet  Kippenrug, runderpens, kippenhart, lamtrimmings, kippenmaag, zalmolie, premix 16% 14% 0,66% 0,4% €4,95
Vers vlees 5 in 1 mix  Kalkoenkarkas, runderkopvlees, lamspens, eendkarkas,  geitenpluck (hart, lever, long, nier) 15,4% 19,3% 0,59% 0,33% €5,90
Vers vlees Kip Zalm rund Runderorganen (15% pens, 10% hart, 10% long, 5% lever), 20% zalmlijven, 20%  kippenvleesbot (rug, nek) 16,6% 11% 0,5% 0,4% €4,95
100% Hert  100% Nieuw Zeelands grasgevoerd hertenvlees 21,8% 7,1% % % €6,25
100% Kwartel  100% scharrelkwartel; Lijf met kop, zonder organen 16% 24% 1,08% 0,64% €6,50

Is Keetjes kvv Compleet?

De mix compleet is aangevuld met vitamines en mineralen en is daardoor een complete voeding. De andere smaken zijn compleet bij het voeren van in ieder geval

Wil je zelf kunnen beoordelen of een menu compleet is, of je menu optimaliseren? Lees dan het boekje Rauwvoer voor de hond. Je leert in drie stappen hoe je voer kunt beoordelen met de analyse en ingredienten en welke aanvullingen goed zijn.

Is Keetjes geschikt voor pups?
De mix compleet en bovenstaand menu zijn geschikt en compleet voor pups.

Verpakking en verkrijgbaarheid 
Keetjes kvv is verkrijgbaar in rollen van 1 kg. De 100% zebra en 100% hert zijn verpakt in bakjes en zakjes van 750 gram.

Keetjes kvv wordt in heel Nederland bezorgd. Voor 11 uur bezorgd, ’s avonds bezorgd. Bezorgkosten zijn €6,95 en vanaf een bestelbedrag vanaf €89 gratis.

Beoordeling:

Keetjes kvv lijkt me prima voeding. Als je het lastig vind om een compleet menu op te stellen of onzeker bent over de compleetheid, kun je voor de Mix Compleet kiezen en eventueel af en toe afwisselen met andere smaken. De andere mixen zijn bij afwisseling ook tot een compleet menu te maken. Je voert dan een mooie mix aan organen, en genoeg spiervlees, bot en vis.


Compleet door Calciumbron Geschikt voor Website
afwisselen en zelf aanvullen bot hond www.keetjes.nl

4 Comments

    1. Voerwijzer Meike

      Ik heb ze meteen toegevoegd aan het Overzicht van brokkenmerken: https://www.voerwijzer.com/overzicht-brokkenmerken-voor-de-hond/. Ik vind dat de meeste smaken meer koolhydraten en minder vlees bevatten dan ik ideaal vind voor gezonde volwassen honden. De smaken Pure Duck en Pure Puppy zien er wel goed uit. Niet bij alle smaken zijn de toevoegingen qua vitamines en mineralen duidelijk, maar ik zie dat de brokken vitamine K3 bevatten (zie artikel Waarom liever geen vitamine K3 in brokken).

  1. Bianca D

    Ik voer Keetjes kvv nu een jaar had hele moeilijke eters na veel geprobeerd te hebben bij Keetjes uit gekomen, zou mijn laatste poging zijn om kvv te geven en bingo alle 5 mijn hondjes eten dit met smaak. 1 hond wou nooit kvv eten Keetjes eet hij wel, ik doe er groenten en en de biergist enz door heen en ze zien er super uit zijn gezond en vrolijke hondjes

Geef een antwoord