Lotgering Totaalvoer voor de kat

Datum: 27 april, 2016
Laatst bijgewerkt: 2 juni, 2019

Lotgering is een goedkope kvv die door een slager is ontwikkeld. Het merk is erg groot geworden, en de ervaring ermee is heel verschillend. Er zijn veel mixen voor de hond, maar ontstaande zijn speciaal voor katten.

Analyse, ingrediënten en prijzen Lotgering voor de kat
Ingrediënten Eiwit Vet Calc Fosf €/kg
Lotgering Totaalvoer Kat Rund, lam, kip, vis 17,5% 17,9% 0,48% 0,36% €3,76
Vleesmix kleine hond/kat
Rund
Eend, kalkoen, kip, rund, lam 15% 14% 0,87% 0,57% €4,32

Verhoudingen
Deze mixen bevatten
Spiervlees 74%
Orgaan 15%
Bot 8%
Bloed 3%

Is Lotgering compleet?
Lotgering noemt de mixen Totaalvoer, maar ze zijn niet compleet. Afhankelijk van welke organen de mixen bevatten en hoeveel, zijn de mixen met de juiste afwisseling en aanvulling waarschijnlijk wel compleet te maken. Maar doordat de specifieke ingrediënten onbekend zijn, kan ik geen compleet menu maken met Lotgering voor de kat.

Verpakking
Lotgering voor de kat is verkrijgbaar in zakjes van 250 gram. Bij afname per doos/tas van 16×250 gram is er korting. Bij bestelling bij de fabrikant zelf zijn de prijzen lager dan bij de verkooppunten, maar dan moet je per doos/tas bestellen en komen er bezorgkosten bij.

Beoordeling:

Zonder te weten welke organen en welke vissoorten er in zitten en hoeveel calcium erin zit, kan ik moeilijk bepalen hoe goed deze voeding is. Voor katten met voedingsallergie kun je best een paar weken haas/kalkoen voeren, maar voor de lange termijn durf ik het zonder complete informatie niet aan te raden. Wel prima ter afwisseling.

Wat is jouw ervaring met Lotgering voor de kat?


Compleet door Calciumbron Geschikt voor Website
niet compleet bot kat www.lotgering.nl

Geef een reactie