Versvoer

Datum: 27 oktober, 2011
Laatst bijgewerkt: 29 oktober, 2021

Dit is de eigen (huismerk) kvv van het verkooppunt Versvoer.nl, ze zijn gespecialiseerd in rauwe vleesvoeding.

  Ingrediënten Eiwit Vet Calcium Fosfor €/kg
Rundmix Bevleesd runderbot, runderspiervlees en runderorganen (20% runderhart 20%, runderpens, 5% lever en 10% nieren), runderpens 17,5% 12,7% 0,95% 0,64% €4,40
Eendmix Eendenkarkas, eendennekken, eendenvlees, eendenhartjes en -levertjes 16% 10% 1,12% 0,7% €4,90
Kipmix Kippenruggen, kippenorganen (15% maag, 5% lever en 10% hartjes), kipfilet. 16% 7,5% 0,65% 0,94% €3,90
Lammix Lamsbot, lamsvlees, lamspens, lamsorganen (lever, hart, long) 17,5% 12,5% 0,97% 0,64% €4,90
Barfmix Spiervlees (rund en paard), bot (kalkoen, konijn en rund), organen (runderpens, runderhart, konijnorgaan. 16% 13% 0,67% 0,43% €4,90
Wildmix 55% Fazant (orgaan, vlees, bot), 15% Duif (orgaan, vlees, bot), 15% hertenvlees, 15% hazenborst (orgaan, vlees) 18,9% 13,9% 1% 0,65% €4,90
Kalkoen
Kalkoenkarkas, kalkoenvlees, 15% kalkoenorganen 18% 15% % % €4,60

Is het compleet?
De mixen zijn zo samengesteld dat ze compleet zijn bij afwisseling van diersoorten.

Je menu is compleet bij het bevatten van

Voer het liefst minimaal vier diersoorten, en voer de rundmix niet elke dag in verband met het hoge gehalte nier. Qua orgaansamenstelling is de rundmix goed te combineren met de barfmix, omdat in de barfmix geen nieren en weinig hart zit en van deze organen in de rundmix een wat hoger percentage zit.

Verpakking
Verpakt in rollen van 500 gram.

Beoordeling:

De kvv van versvoer ziet er prima uit qua samenstelling, als je maar genoeg afwisselt.  

Wat is jouw ervaring met versvoer kvv?


Compleet door Calciumbron Geschikt voor Website
afwisselen en zelf aanvullen bot hond, kat www.versvoer.nl

16 Comments

 1. Jade

  Hoi Meike,
  Mag ik jou om een adviesje vragen?

  Ik geef mijn twee Bengalen van 8 mnd Wildmix van Versvoer en Bandit Kat. De Wildmix bevat vier diersoorten (fazant, duif, hert en haas) en Bandit Kat bevat twee diersoorten (kip en rund) en een beetje vis.

  Ik ben heel tevreden met deze merken omdat de katten ze graag eten en ze zowel kwalitatief en biologisch/diervriendelijk zijn. Overigens krijgen ze af en toe een kuikentje of kippennek erbij (of in plaats van een bakje kvv).

  Denk je dat ik qua diersoorten-afwisseling goed zit voor ze?

   1. Jade

    Hoi Meike,
    Mag ik ook nog een vervolgvraag stellen? Ik vind het moeilijk om de hoeveelheden te bepalen voor ze. De kater weegt 5,2 kilo en de poes weegt 3,1 kilo.

    Versvoer adviseert 40 gram per kilo kat te voeren (voor hem is dat dus 210 gram per dag en voor haar 125 gram per dag). Bandit adviseert (op de verpakking) om de volwassen kat 80 gram per dag te geven. Dit is zo’n groot verschil dat ik even niet meer weet wat ik moet doen. Daarbij zijn ze niet volwassen (ze zijn bijna 9mnd), al lijkt hij dat wel met zijn gewicht.

    Wat denk jij dat ik het beste kan aanhouden qua hoeveelheden? Overigens heeft hij een klein buikje (maar als ik hem 200gram per dag voer wil hij al meer!) en is zij prachtig slank.

    Groet

 2. Rilana

  Ik heb daar een keer een hele mooie aanbieding besteld gehad was 8kg vlees voor 28.50 lekker voordelig kon mijn hondje weer even mee vooruit en zij laat dat via post.nl bezorgen en die kunnen nogal laks zijn ik hoorde op woe mijn bestelling geleverd te krijgen maar werd pas donderdag gevolg alles was half tot helemaal ontdooid ik was echt ff in shock. Je verwacht natuurlijk een netjes bevroren product te ontvangen. Ik heb alles terug gestuurd het is allemaal netjes afgehandeld geld terug gekregen als zij nu met een transport bedrijf zou werken die diepvries transport doet of te wel gewoon met een koelwagen laten bezorgen dan zou ik zeker weer bij dr bestellen ze is niet duur. Nu durf ik het niet aan omdat ik bang ben dat het weer fout gaat met de bezorging. Ik bestel nu bij barfmenu en daar wordt het geleverd zoals het hoort en is n goed product.

  1. Voerwijzer Meike

   Je hebt gelijk, ik heb ze meteen een email gestuurd om te vragen hoe het nu precies zit.

   Ik vind de calciumgehaltes wat hoog voor pups van rassen die aanleg hebben voor groeipijn. Als je de kipmix, Barfmix en lammix/rundmix combineert in evengrote delen, zou het goed moeten gaan. Je moet wel zelf nog vette vis toevoegen.

Geef een antwoord