Carnivoor, een gratis online magazine over kattenvoeding

Datum: 8 juni, 2018
Laatst bijgewerkt: 29 januari, 2021

Inmiddels is de derde editie uit van het gratis online magazine Carnivoor. In dit magazine legt kattenvoedingsdeskundige Arrianne uit wat goede voeding is voor de kat, bespreekt ze ingrediënten en vertelt ze wat de relatie is tussen voeding en verschillende aandoeningen. Daarnaast zijn er verschillende gastschrijvers.

Wat vind ik van het magazine?
Als je je nog maar net verdiept in kattenvoeding, hoef je niet bang te zijn voor ingewikkelde woorden of abstracte concepten, Arrianne legt duidelijk uit hoe het zit. Ook als je al veel gelezen hebt over kattenvoeding is het magazine interessant, want onderwerpen worden goed uitgediept. Arrianne heeft dezelfde visie als ik op gezonde kattenvoeding, en ik kan het magazine dan ook alleen maar aanraden.

Het magazine Carnivoor lezen?
Je kunt de magazines dowloaden op Arriannes website Voer voor katten. Als je je abonneert krijg je een email wanneer er een nieuw nummer uit is.

Carnivoor Magazine

4 Comments

  1. Sophia

    Hallo;
    Mijn vraag is het volgende; mij kat weegt 6,5 kilo en is middelgroot. Ze beweegt genoeg. Zij krijgt kvv voeding,1 ons en ong .10 gram rauwe zalm per dag en een half ei in de week .en 2 bandit snoepjes. De dieren arts vind ze te dik. Als ik nog minder geef vraag ik me af of ze wel voldoende belangrijke stoffen binnenkrijgt. Ook vind ik het wel erg weinig eten worden. Wat is jouw advies???

    1. Voerwijzer Meike

      Dat is inderdaad niet veel voer. Je zou eens kunnen kijken of het beter gaat als je een voeding met minder vet voert. Minder voeren lijkt me inderdaad niet de beste oplossing. Als ke voeding zonder toegevoegde vitamines en mineralen voert, kun je ook kijken of het beter gaat als je vitamine B en zink toevoegt, en eventueel een klein beetje zeewier. Of een voeding met toegevoegde vitamines en mineralen proberen.

Reacties kunnen maximaal 600 karakters bevatten

Geef een antwoord