Darf bevat 10% meer spiervlees

Datum: 21 maart, 2013
Laatst bijgewerkt: 21 maart, 2013

Alle Darmixen voor de hond bevatten sinds vorige week 10% meer spiervlees. De exacte nieuwe percentages zijn niet bekend, maar er zit minder bot en iets minder pens in. Er komen over ongeveer 5 a 6 weken nieuwe analyses van deze nieuwe versies. Door een recente investering in nieuwe machines, wordt er bespaard op personeelskosten. Hierdoor wordt er ondanks het hogere percentage spiervlees, geen prijsverhoging doorgevoerd.

De Darfmixen voor de kat blijven ongewijzigd.

7 Comments

 1. Suus

  ”’Alle Dar-F-mixen voor de hond bevatten sinds vorige week 10% meer spiervlees.
  De exacte nieuwe percentages zijn niet bekend, maar er zit minder spiervlees en iets minder pens in”’

  huh, sorry maar ik begrijp deze niet helemaal, er gaat dus 10 % MEER spiervlees in (1ste zin) maar dan, (2de zin) gaat er weer 10% MINDER spiervlees in? nul operatie dan toch?
  graag toelichting aub, mvg

  1. Voerwijzer Meike

   Dat was verkeerd! Je bent de eerste die het meldt. Er zit minder bot in, en natuurlijk niet minder spiervlees. De nieuwe percentages die Darf me gaf waren deze: 60% spiervlees, 15% bot, 15% organen en 10% groente.

 2. Ilona

  Ik zag dat er geen darf eko meer bestaat en dat dit nu darf natuur is geworden. Op het doosje staat dat er naast kip, rund, geit en lam ook kalkoen in zit. Misschien handig om even aan te passen op deze site.

  Groetjes,
  Ilona

  1. marjan zanoni

   Ik heb erop staan Darf KVV en de aanmaakdatum is28-5-2013 en er zit in kip lam kalkoen en rund.
   Heb erover gebeld en er werd mij verteld dat dan de geit op is bv. en dat ze er dan een ander soort in doen om het compleet te maken want er moeten 4 soorten minimaal in. Zat er wel geit in bij jou.

Geef een reactie