Kiezebrinkmixen wordt KB RAW met nieuwe mixen

Datum: 20 december, 2017
Laatst bijgewerkt: 23 december, 2017

De Kiezebrinkmixen zijn in een nieuw jasje gestoken. De samenstellingen zijn aangepast en de etiketten hebben een nieuwe stijl. Daarnaast zijn er nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment.

Kiezebrink heet nu KB RAW en de bekende Kiezebrink-mixen heten nu KB Mix. Met deze vernieuwing zijn ook de samenstellingen aangepast, aan de hand van nieuwe analyses en feedback van consumenten.

Samenstelling KB Mix tot in detail bekend
Op veel verpakkingen van rauwe vleesvoedingen staat niet precies vermeld wat de samenstelling is. KB RAW kiest er nu voor  alle ingrediënten, inclusief percentages, op de verpakking te noemen. Niet alleen de percentages van de ingrediënten worden weergegeven maar ook de verhouding tussen vlees, bot, orgaan en extra (zoals vitamines en mineralen) staan op de verpakking.

Ga naar: KB Mix

KB Complete met premix
Een hele nieuwe categorie in het assortiment: KB Complete. Dit zijn twee mixen waaraan vitamines, mineralen en zalmolie zijn toegevoegd. Ideaal wanneer er bijvoorbeeld niet genoeg gevarieerd kan worden om een gebalanceerd menu te vormen. Er zijn twee varianten

  • KB Complete Regular met rund en kip
  • KB Complete Sensitive met paard, konijn en kalkoen

Ga naar: KB Complete

KB Extra
Een nieuwe categorie producten op de website van KB RAW is KB Extra. Hier vind je ingrediënten waarmee je het rauwe menu kunt aanvullen, zoals multivitamines, groentemix, konijnenoren en koeienoren.

 

Nieuw uiterlijk
KB RAW heeft een hele nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Ben je benieuwd? Kijk dan op kbraw.eu

Eén reactie

Reacties kunnen maximaal 600 karakters bevatten

Geef een reactie