Prijsverhoging Carnibest vanaf 8 maart 2018

De prijzen van de rauwe vleesvoedingen van Carnibest gaan vanaf 8 maart 2018 omhoog. Als je snel bent kun je vandaag (7 maart) nog Carnibest voor de oude prijs krijgen, al zal dit niet bij elk verkooppunt nog voorradig zijn.

Nieuwe prijzen Carnibest voor de hond

Oude kiloprijs Nieuwe kiloprijs
Natuurvoer
Natuurvoer Puppy
Natuurvoer Diabetes 
Aktief 
Light
€4,15 €5,50
Kip/rijst
Lam/rijst
Lam Diabetes
€4,75 €6,25
Eend/rijst
Eend diabetes
kalkoen diabetes
€5,60 €6,75
Pancreas €4,85 €6,35
Bio €5,30 €6,75

Nieuwe prijzen Carnibest voor de kat

Oude kiloprijs Nieuwe kiloprijs
Natuurvoer
Kitten
Natuurvoer Diabetes 
Vleesmix
€5,15 €6,85
Lam €6,10 €7,45
Eend
Kalkoen
€6,25 €7,60
Bio €6,- €7,75

8 Comments

 1. Celine

  Het is nu zo duur geworden,dat ik genoodzaakt ben om een ander merk te gaan voeren.Wij voeren het al meer dan 10 jaar,maar deze prijzen laat ons inkomen niet meer toe.Jammer….Ik vrees dan een hoop mensen toch over zullen stappen op iets goedkopers.Is het ook bekend of er nu ineens meerdere merken hun prijzen zullen verhogen?

 2. Silke

  Ik heb jarenlang tot volle tevredenheid Carnibest gevoerd. Met vier actieve sporthonden worden deze prijzen mij nu echter te gortig. Een prijsverhoging is tot daar aan toe maar 30% is zeer fors. Op zoek naar een alternatief dus. Erg jammer.

 3. N Baetsen

  Wij voeren al 10 jaar Carnibest aan onze 13 Perzen maar gezien de enorme prijsverhoging zijn we genoodzaakt om ander vlees te zoeken want dit kunnen ook wij niet meer betalen. Erg jammer onze Perzen zijn nadat we gestopt zijn met onze Cattery allen geholpen en blijven hier tot de dood ons scheid. Waarom schrijf ik dit omdat veel mensen zeggen wat moet je met 13 Perzen maar bij ons is het NIET zo geen kittens meer geven dan maar de deur uit nee hoor ze blijven hier bij ons.

 4. L.

  Jarenlang naar tevredenheid carnibest gevoerd. Maar een prijsverhoging van 30 procent is wel heel erg gortig.. zelf zeggen ze blijkbaar dat de prijzen van de grondstoffen verhoogd zijn.. maar daar zouden Dan natuurlijk meerdere produce ten last van moeten hebben.. dit gaat ze een hoop klanten kosten.. mij zijn ze in ieder geval kwijt..

  1. Voerwijzer Meike

   Dit stond er in de nieuwsbrief: “De afgelopen tijd hebben wij wederom gemerkt dat de prijzen van de beste kwaliteit grondstoffen alsmaar blijven stijgen. Omdat wij geen concessies willen doen aan de kwaliteit en we met de beste kwaliteit grondstoffen willen blijven werken heeft dit tot gevolg dat het product per 8 maart 2018 helaas een hogere prijs zal gaan krijgen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *