Recall Farm Food – Groothandel Van der Meer verkoopt teruggeroepen zakken Farm Food HE

"Farmfood komt met een belangrijke mededeling voor alle winkels die onlangs bij groothandel Van der Meer te Rotterdam het product Farm Food HE heeft afgenomen." Staat er op de site van DSZ Actueel

Groothandel Van der Meer in Rotterdam heeft afgekeurde Farm Food HE verkocht aan onder andere dierenspeciaalzaken. Het gaat om zakken die geproduceerd zijn in februari en begin maart 2012 (THT augustus en begin september 2012). In dit voer zit gist die niet goed is bewerkt en is gaan gisten in de brokken, waarbij een zurige geur ontstond. Honden met gevoelige darmen kunnen hier mogelijk ziek van worden. Farmfood heeft destijds alle klanten (dierenspeciaalzaken) hiervan op de hoogte gebracht en de zakken konden omgeruild worden.

Alle dierenspeciaalzaken die bij Groothandhandel Van der Meer 15 kg-zakken Farm Food HE heeft afgenomen, worden verzocht deze niet aan klanten te verkopen maar terug te brengen naar Van der Meer. Farm Food heeft groothandel Van der Meer aansprakelijk gesteld voor alle schade, inclusief gevolgschade.

Bron: Nieuwsbericht op DSZ Actueel, Belangrijke mededeling Farm Food BV, betreft Farm Food HE

dRecall Farmfood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *