Via Natura wint de dierenspeciaalzaak award

Datum: 25 november, 2017
Laatst bijgewerkt: 25 november, 2017

Afgelopen maandag was de uitreiking van de Dierenspeciaalzaak Award, welke elk jaar wordt uitgereikt aan een dierenwinkel die een voorbeeld is in de branche. Dit jaar won Via Natura deze award. Via Natura is een dierenspeciaalzaak die gespecialiseerd is in honden en katten, en zich met name richt op een natuurlijke gezondheid. Ook gezonde voeding speelt daar een grote rol bij.

Volgens het juryrapport won Via Natura de award, mede omdat er een scherpe keuze voor een specialisme is, die vervolgens consequent wordt uitgevoerd in assortimentskeuzes, advies en samenwerking met een dierenarts met gratis consulten. Er werd bij de keuze voor een winnaar gelet op onder andere deskundigheid van het winkelpersoneel, de servicegerichtheid naar de klant, het onderscheidend vermogen, de algemene indruk van de winkel en de vernieuwingskracht van de ondernemer. Ook kon het publiek stemmen.

Ik vind het een goed teken dat er een dierenspeciaalzaak wint die veel aandacht schenkt aan gezonde honden- en kattenvoeding. Dit word dus gewaardeerd door zowel publiek als jury!

Via Natura plaatste een filmpje van de uitreiking op Youtube:

 

Bron:

DSZ Award

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *