Voerwijzer overgenomen – nieuwe energie, dezelfde deskundigheid en visie

Datum: 8 juli, 2024
Laatst bijgewerkt: 8 juli, 2024

Deze week wordt Voerwijzer overgenomen door Kelly Cogen. Ik, Meike, ben lang het gezicht van Voerwijzer geweest, en dat gaat nu veranderen. Deze week zal de hele website overgedragen worden aan Kelly en alle contact zal vanaf dan met haar zijn. Behalve dat Voerwijzer achter de schermen een nieuw gezicht krijgt, blijft de website verder hetzelfde.

Waarom deze overname?
Helaas lukt het mij door gezondheidsredenen niet meer om Voerwijzer de energie en tijd te geven die het nodig heeft. Ik kom te weinig toe aan het schrijven van informatieve artikelen en product-reviews, terwijl dit het hart van de website is. Het is voor mij tijd om me helemaal op mijn eigen gezondheid te richten.

Wie is de nieuwe eigenaar?
Voerwijzer wordt overgenomen door Kelly Cogen en haar partner Dieter. Kelly lijkt mij perfect voor Voerwijzer, omdat ze de juiste kennis heeft over honden- en kattenvoeding, en werkt met dezelfde visie en missie op het gebied van voeding en gezondheid. Ook heeft ze dezelfde ideeën over hoe je mensen het beste kan helpen bij voer-kwesties.

Haar persoonlijke visie sluit goed aan op Voerwijzer: “Ik streef ernaar om een diepgaande expertise te bieden in de gezondheid van honden en katten door middel van objectieve informatie over voeding en complementaire gezondheidszorg. Ik wil een positieve verandering teweegbrengen in het leven van huisdieren en hun eigenaren door middel van informatie en educatie.”

Kelly is bekend door haar voedingsadviezen en opleidingen via haar website www.natuurgeneeskundeenvoedingbijdieren.com. Ze heeft veel studies gedaan op het gebied van honden- en kattenvoeding en gezondheid, en heeft inmiddels na vele voedingsadviezen ook opleidingen ontwikkeld op dit gebied. Zij zal zich met net zoveel of wellicht meer deskundigheid en aandacht inzetten voor Voerwijzer, en zorgen voor zo veel mogelijk duidelijkheid over voeding.

Dieter is de technische kracht aan Kelly haar zijde, zoals Arend dat voor mij was.

De nieuwe Voerwijzer-eigenaren Kelly en Dieter
De nieuwe Voerwijzer-eigenaren Kelly en Dieter

Wat gaat er veranderen?
Kelly wil in eerste instantie Voerwijzer laten zoals het is. Er zijn wel ideeën voor de toekomst, maar die moeten nog verder ontwikkeld worden. Dat zullen geen veranderingen zijn, maar toevoegingen.

Eén kleine verandering is dat het boek Rauwvoer voor de hond niet meer als paperback via de webshop van Voerwijzer verkrijgbaar zal zijn. Je kunt deze nog wel als e-book kopen in de Voerwijzer-webshop, en de paperbacks zijn bij andere verkooppunten verkrijgbaar.

Bedankt voor jullie vertrouwen
Bij deze wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen dat ik van jullie kreeg in mijn kennis en visie. Ik heb altijd met veel plezier iedereen geholpen met vragen over voer, en het contact met mensen in het professionele netwerk was ook erg leuk. Ik vind dat ik in de afgelopen veertien jaar iets heel moois heb opgebouwd en ben blij dat Kelly dit kan voortzetten.

 

Eén reactie

 1. Jelle

  Beste Maaike,

  Bedankt voor al jou inzet en goede adviezen, tijd en vriendelijkheid in de jaren dat je voerwijzer hebt opgericht!
  Jammer dat je gezondheid het niet meer toelaat, ik wens je het allerbeste toe.

  Hallo Kelly en Dieter,
  Voor jullie heel veel susses gewenst met het voortzetten van Voerwijzer!

 2. Dieter

  Bedankt voor de positieve woorden! We willen graag het werk van Meike verderzetten, aangevuld met enkele leuke ideeën die momenteel in ons brein aan het pruttelen zijn :-).

  We zijn ons momenteel volop aan het inwerken op het technische en de algemene werking van Voerwijzer. Binnenkort volgen de eerste posts en aanvullingen.

  We kijken uit naar een fijne samenwerking.

 3. Aukjeh

  Beste Meike,

  Je gezondheid gaat voor alles, zo jammer dat het niet meer lukt. Ik wil je bedanken voor je kennis, hulp en adviezen die je mij en vele anderen gaf de afgelopen jaren, zo zijn we zelf ook een beetje deskundig geworden en hebben we via jouw veel over voeding geleerd. Nogmaals dank en heel veel sterkte gewenst.

  En uiteraard wil ik Kelly en Dieter heel veel succes wensen.

  Aukje

 4. Claudiaatje1973

  Spijtig dat het om gezondheidsredenen niet meer lukt, heel veel sterkte! Ik heb het in de jaren regelmatig gebruikt om voeding met elkaar te vergelijken en daar een keuze op te baseren. Bedankt voor de tijd die je in Voerwijzer hebt gestoken en wat fijn dat het blijft bestaan!

  En natuurlijk veel succes Kelly en Dieter!

Reacties kunnen maximaal 600 karakters bevatten

Geef een reactie