Vriesvoer.nl – nieuw verkooppunt

Datum: 6 augustus, 2014
Laatst bijgewerkt: 9 mei, 2018

Barfproducten en gemalen vleesmixen zijn sinds kort ook te bestellen bij de nieuwe webshop Vriesvoer.nl.
Vriesvoer is de Nederlandse tak van de Duitse (en in Nederlands vertaalde) website frostfutter-perleberg.de. Om de Nederlandse klanten beter te kunnen bedienen is in plaats van de vertaalde versie een echte Nederlandse webshop in het leven geroepen.

Bijzondere producten
Opvallend aan het assortiment is dat er producten verkocht worden die we in Nederland nog niet gewend zijn.
Bijvoorbeeld de producten:

Stierentestikels
 • koeienneuzen
 • koeienuiers
 • runderoren
 • stierentestikels
 • runderbloed

Assortiment
Het vries-assortiment van Vriesvoer bestaat voornamelijk uit:

 • runderorganen
 • kluif-botten
 • gemalen vlees
 • vleesmixen.

Barfpakketten
In het assortiment vind je ook barfpakketten. Zo kun je er bijvoorbeeld het Barf-starterspakket voor de hond bestellen, je ontvangt dan 12 kg vleesproducten voor €80. Deze barfpakketten zijn niet compleet volgens de richtlijnen die we in Nederland en België aanhouden. Volgens deze richtlijnen zit er te weinig spiervlees in, teveel orgaan, te weinig vleesbot en te weinig diersoorten.

3 Comments

 1. Janssen

  Ik heb tot op heden geen klachten over Vriesvoer en heb 2 weken geleden hier voor de 2e keer een bestelling gedaan, wederom een mixpakket en ik vind het best uitgebreid. Heb deze keer een pot mineraal/vitaminepoeder erbij gekocht. Ze hebben verschillende diersoorten oa: rund, lam, paard, kip, vis, zalm. Ook genoeg variatie in spiervlees, orgaanvlees en mooie stukken bot met rood vlees eraan. Ook mooie en malse ribjes met veel vlees. Heb zelfs al een paar keer een vers (diepingevroren) runderoor gevoerd, wat een smullen zeg! Ook fijn is dat je boven € 30,00 geen verzendkosten betaald. Alle pakketten die ik tot nu toe heb gevoerd waren allemaal prima in orde, niks bedorven vlees, alleen jammer dat het bijna allemaal 1-kilo pakketten zijn, zeker als je een mix-partij koopt. Voor de rest, dik in orde!

 2. Nathalie77

  Is het gebruikelijk dat ze in Duitsland geen uitgebreide analyse van de mineralen geven in het versvoer? Ik kan namelijk niks vinden over de hoeveelheid fosfor in de verschillende kvv-mixen. Hun site ziet er zeer professioneel uit en de produkten ook, maar ik weet nu niet of ik onze kat met nierproblemen kan laten proeven ivm ontbrekende fosforweergave.

  1. Voerwijzer Meike

   Ik weet niet wat normaal is in Duitsland, maar ik vind het zelf ook wel erg fijn om wel een analyse te hebben om meer inzicht in de voeding te krijgen. Zeker bij een dier met gezondheidsproblemen. Sowieso moet je bij Duitse merken heel goed kijken of het wel compleet is volgens onze maatstaven, want ook daar lijken ze anders over te denken.

Geef een reactie