Big Dog Company Rotterdam Kralingen

Datum: 15 januari, 2015
Laatst bijgewerkt: 23 mei, 2017

Contactgegevens:

Big Dog Company
Oudedijk 229B, 3061AG Rotterdam, Kralingen
Openingstijden: Di 13.00-18.30 Woe-Vrij: 10.00-18.30 Za: 10.00-17.00
www.bigdogcompany.nl/info@bigdogcompany.nl
bezorging ook mogelijk

Assortiment:

Biologische producten, wild, eliminatiedieten, vleesbot, spiervlees, organen (zeker op bestelling), Tammenga, Darf, Bibi, Naturis, Into the wild, Bandit, Carnibest, BARF, en andere merken op bestelling. Brokken: o.a. CarniLove, Natural Health, Orijen, Naturis, DARF, Edgar&Cooper. Wij hebben een groot netwerk, en kunnen vrijwel alle merken bestellen (mits wij achter het merk staan)

Kvv-merken:

Bandit, Barf Flakes, Carnibest, Darf, Haaksbarf, Medipetfood, , Tammenga, BARFmenu, Overige

Barf-assortiment:

, > 4 diersoorten, vleesbot, spiervlees, organen, biologisch, wild, vis, pancreas

Bezorg- en afhaalinformatie:

Wij kunnen bezorgen op woensdag. Bezorgen vanaf 25 euro, 4,50. Kijk op onze website voor de plaatsen.

2 Comments

 1. HEEL ONTEVREDEN!
  Mijn eerste bestelling ging direct mis. Verkeerde verpakking die ik al had geopend en dus maar met de auto van Breda naar Rotterdam om het recht te zetten. Sindsdien vaak niet het gevoel gekregen dat ze hun online leveringen volledig onder controle hebben. Inclusief een jonge dame aan de telefoon die me ervan probeerde te overtuigen – omdat ze geen voorraad hadden – dat mijn jonge hond best ook wel brokken voor volwassen honden kon nemen. Al helemaal not-done bij grote rassen… Geen goed verhaal, maar ik heb wel sympathie voor kleine ondernemers, dus…

  Mijn laatste bestelling was spoed en ik weet uit ervaring dat je niet altijd op snelle levering kan vertrouwen. Dus online besteld en zoals in de mail gevraagd (wegens “vakantiedrukte” eind september) nog dezelfde zaterdagavond gaan oppikken op hun speciale afhaallocatie met pincode. Retourtje Rotterdam om 20u dus. Ik had er liever een zondagstrip Rotterdam van gemaakt, maar tja.

  Code werkte, maar na 5 minuten zoeken nog steeds geen pakket gevonden met mijn naam op. Kan aan mij liggen maar er lagen maar enkele pakketten. Toevallig ligt de voorraad van mijn merk net waar ik mijn pakket zou moeten vinden. Geen idee of het de bedoeling is dat ik daar een verpakking neem. Ik doe het toch maar en stuur onmiddellijk een mail om hiervan te informeren… De volgende ochtend telefoon van de eigenaresse Isabelle. Kort door de bocht was het een schande, had ik het vertrouwen beschaamd en zou mijn pakket er vast wel liggen en had ik slecht gekeken. Ze had het nog niet nagekeken…

  Dit was mijn allerlaatste bestelling bij Big Dog Company.

  1. lebasi

   Olivier, het is jammer dat je zo rancuneus bent en overal hetzelfde review plaatst. Je hebt willens en wetens spullen meegenomen uit de winkel die niet van jou waren, en daar hebben wij op moeten reageren. Je bent helaas niet meer welkom in onze winkel.

Geef een antwoord